30 / 04 / 2024

Atlas Halı proje

Atlas Halı proje

Atlas Halı 8 Mart'ta kutlanacak "Dünya Kadınlar Günü"ne "Engelsiz Kadınlar" sloganıyla katılacak. Türkiye'deki görme engellilerle "Düşler Engelsiz" ismiyle yeni bir proje başlattı..

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

TMSF, 3 dev şirketi satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Royal ve Atlas Halı İle Nakpilsa Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa sundu. Muhammen bedelin 1,8 milyar lira olduğu açıklandı. İşte tüm detaylar...

TMSF, Royal ve Atlas Halı'yı satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 353 milyon TL şeklinde belirlenen Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak

TMSF, İstanbul ve Gaziantep'teki 4 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Naksan Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Nakpilsa Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile BCF 1 Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satıyor. 

TMSF, 2 dev markanın İstanbul'daki fabrikalarını satıyor!

TMSF,  Royal ve Atlas Halı'yı 353 milyon lira muhammen bedelle satıyor. İstanbul'da yapılacak ihale açık artırma usulüyle 6 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Eksto Proje Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eksto Proje Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Feyyaz Ünal ve Mesih Atlas Özalpman ortaklığında kuruldu.

Atlas Çevresel Düzenleme Proje Uygulama Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Çevresel Düzenleme Proje Uygulama Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Subaşı tarafından kuruldu.

Sur, Diyarbakır eskisinden daha güzel bir hal alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde gerçekleştirilen ihya ve imar çalışmalarına ilişkin, "Bu yıl içerisinde burası büyük oranda toplanacak. Bu proje bittiği zaman Sur eskisinden daha güzel, Diyarbakır eski Diyarbakır'dan daha güzel bir hal alacak." dedi.

Gölcük Halıdere'ye modern rezidans projesi!

Gölcük Halıdere'ye bölgenin en modern rezidansı inşa edilecek. Çalışmalara başlanan proje Tarihi Roma Mezarlığı'nın tam karşısında hayata geçecek.

Niğde'ye modern hal inşa edilecek!

Niğde Belediyesi, Türkiye’nin en modern hal komplekslerinden birini kente kazandırmak için kolları sıvadı. Hıdırlık Mevkii’nde yapımına başlanacak olan yeni hal kompleksinin proje çizimi yapılarak ihalesi gerçekleştirildi.

Confetti'nin özel tasarım halıları modern çözümler sunuyor!

Confetti duvardan duvara proje halıları, güvenli, sağlıklı ve ergonomik kullanım alanları oluşturuyor. Özel tasarım Confetti proje halılarıyla 2016 yılında da mekânlar fark yaratan estetiğe ve şıklığa sahip olacak

Confetti'den yeni özel tasarım proje halıları!

Oteller, eğlence mekanları ve eğitim kurumlarında güvenli ve hijyenik kullanım alanı oluşturan Confetti, özel tasarım proje halıları ile mimarların çözüm ortağı oluyor.

Confetti camiler için halı tasarladı!

Türkiye’nin banyo halısı, çocuk halısı ve proje halı üreticisi Confetti, cami ve vakıflara özel ürettiği halılar için “Çelebizade” markasını yarattı.

Atlas Halı proje Haberi

Atlas Halı proje
Atlas Halı 8 Mart'ta kutlanacak "Dünya Kadınlar Günü"ne "Engelsiz Kadınlar" sloganıyla katılacak. Türkiye'deki görme engellilerle, özellikle görme engelli kadınlarla ilgili farkındalık yaratmayı amaçlayan şirket, "Düşler Engelsiz" ismiyle yeni bir proje başlattı. Atlas Halı, görme engellilerin tasarımları ve onlar için özel olarak üretilecek bir ürün serisiyle düşlere engel konulamayacağını anlatmayı...