02 / 05 / 2024

atlas halı şube

atlas halı şube

Atlas Halı satış noktasını 2013'ün Mayıs ayı itibariyle 190'a çıkardı. Atlas Halı'nın 2012 satış noktası sene sonunda 119'du.

TMSF, 3 dev şirketi satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Royal ve Atlas Halı İle Nakpilsa Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa sundu. Muhammen bedelin 1,8 milyar lira olduğu açıklandı. İşte tüm detaylar...

TMSF, Royal ve Atlas Halı'yı satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 353 milyon TL şeklinde belirlenen Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak

TMSF, İstanbul ve Gaziantep'teki 4 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Naksan Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Nakpilsa Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile BCF 1 Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satıyor. 

TMSF, 2 dev markanın İstanbul'daki fabrikalarını satıyor!

TMSF,  Royal ve Atlas Halı'yı 353 milyon lira muhammen bedelle satıyor. İstanbul'da yapılacak ihale açık artırma usulüyle 6 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş Malik Ejder'e iki halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Onikişubat İlçesi Malik Ejder Mahallesinde iki adet halı saha yapımları tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den Pazarcık'a halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Doğukent , Genç Osman ve Kanuni Mahallelerine yapılan halı saha hizmeti kervanına Pazarcık Ufacıklı Mahallesi de katıldı.

Cemah Halıcılık Turizm ve İnşaat Yatırımları Sa.ve Tic.A.Ş.Kommagene Turizm Seyahat Acentesi İstanbul Şb. açıldı!

Cemah Halıcılık Turizm ve İnşaat Yatırımları Sa.ve Tic.A.Ş.Kommagene Turizm Seyahat Acentesi İstanbul Şb, Habibe Memi Şube Müdürlüğü'nde 80 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Fatih, Cankurtaran Mahallesi'nde açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir'den Doğukent'e halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Doğukent’te yapımına başlanan halı saha hizmete açıldı.

Ertaşoğlu Turizm Halı Züccaciye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Ertaşoğlu Turizm Halı Züccaciye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şişli Şubesi, A.Mahmoad A Sabbagh Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Şişli'de açıldı.

Atlas Halı'dan görme engelliler için halı tasarım projesi!

Atlas Halı 8 Mart'ta kutlanacak "Dünya Kadınlar Günü"ne "Engelsiz Kadınlar" sloganıyla katılacak. Türkiye'deki görme engellilerle "Düşler Engelsiz" ismiyle yeni bir proje başlattı..

Harvard, Atlas Halı'yı en iyi başarı hikayelerinden biri seçti!

Harvard Business Review , 2014 yılının ''En iyi Makalaler''ini, 'Özel Koleksiyon' sayısında yayınladı. Makalalerde, Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu'na da yer veriliyor.

Atlas Konaklama Hizmetleri Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Atlas Konaklama Hizmetleri Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi, Burak Güneş Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 9 Aralık'ta Beykoz'da kuruldu.

Atlas Halı, görme engelliler için halı üretti!

Atlas Halı, görme engelliler için özel halı üretti. Braille alfabesi ile hazırlanan özel tasarımlı bu halılar ile görme engellilerin dünyasına da girilecek. Bu halı içeriğinde çeşitli mesajlar taşıyacak.

atlas halı şube Haberi

atlas halı şube

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş'den açıklama;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Royal Halı A.Ş. 'nin  %51 oranında bağlı ortaklığı bulunan  Atlas Halı A.Ş., 2012 sene sonu itibari ile 119 adet olan satış noktası sayısını  2013 yılı Mayıs ayı itibariyle 190'a çıkarmıştır. Atlas Halı A.Ş'nin satış noktası sayısında 2013 yılı Mayıs ayı  itibari ile 2012 yılsonuna göre yaklaşık %60'lık artış...