21 / 05 / 2024

atlas konaklama

atlas konaklama

Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş'nin bağlı ortaklığı olan Atlas Emlak Yatırım ve Ticaret A.Ş'nin ismi Atlas Konaklama Hizmetleri Turizm ve Otelcilik A.Ş olarak değiştirildi...

As Atlas Konaklama Gıda Ve İnşaat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Atlas Konaklama Gıda Ve İnşaat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Özaydın tarafından kuruldu. 

Harvard, Atlas Halı'yı en iyi başarı hikayelerinden biri seçti!

Harvard Business Review , 2014 yılının ''En iyi Makalaler''ini, 'Özel Koleksiyon' sayısında yayınladı. Makalalerde, Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu'na da yer veriliyor.

Avanos Houses Konaklama ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Avanos Houses Konaklama ve Turizm Anonim Şirketi 9 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Şişli Fulya Mahallesi'nde, D.Francine Üçbaşaran Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Turizm desteği konaklama sektörünü de kapsamalı!

Turizm sektörü temsilcileri, planlanan devlet teşviklerinin sadece tur operatörleriyle sınırlı kalmaması, konaklama sektörünün de desteklenmesi gerektiğini bildirdi. Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık açıklamalarda bulundu.

Harita Atlas Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Harita Atlas Proje Mühendislik Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, 2 Şubat 2015 'te, İstanbul Ataşehir 'de, Serap Ata Akkoca Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Atlas Enerji- Diler Termik Santrali'nin inşaatı tamamlandı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), İskenderun Sarıseki’de bulunan Atlas Enerji- Diler Termik Santraliyle ilgili, bölgede bulunan 35 santralin toplam etkisinin hesaplanabilmesi için Danıştayın istediği haritayı tam bir yıldır göndermiyor.

Atlas Oteli yeniden hizmete giriyor!

Türkiye'nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü ve 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar gibi pek çok ünlü ismi ağırlayan Çankaya'daki Atlas Oteli'nin yeniden hizmete girmesi için çalışma başlatıldı.

Alanya'da kış döneminde konaklama ücreti 10 euroya kadar düşüyor!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Alanya'da bulunan 582 tesisten sadece 55'i kış döneminde açık. Alanya'da, yaz sezonunda ortalama 100 euro olan kişi başı konaklama ücreti, 10 euroya kadar düşüyor.

Atlas Termik Santral Projesi için denize boru döşendi!

Atlas Termik Santral Projesi kapsamında denize döşenen 4 metre çapındaki CTP boruları üreterek bir ilke imza atan Superlit Boru, sulama projelerine ek olarak yakın coğrafyadaki termik santral projelerini de odağına aldı

Tav Airport Hotel İzmir’de saatlik konaklama hizmeti verecek!

2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini Ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda açacak. Tav Airport Hotel İzmir’de saatlik konaklama hizmeti verecek.

Atlas Konaklama Hizmetleri Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Atlas Konaklama Hizmetleri Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi, Burak Güneş Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 9 Aralık'ta Beykoz'da kuruldu.

Sekiz Konaklama Seyahat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekiz Konaklama Seyahat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hatice Yener tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Aralık'ta Beşiktaş, Bebek Mahallesi'nde kuruldu.

Bursa konaklama kapasitesini artıracak!

Turizmde konaklama kapasitesini artırmak, önemli destinasyonlar arasına girmek için bir dizi projeyi hayata geçiren Bursa, lale ve çintemani deseninden oluşan yeni logosu ile markalaşmasına ivme kazandırmak istiyor

atlas konaklama Haberi

atlas konaklama


Avrasya Petrol'den yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin bağlı ortaklığı Atlas Emlak Yatırım ve Ticaret A.Ş.' nin 19.09.2013 tarihinde 2013 Yılı 2.Olağanüstü Genel Kurulunun almış olduğu kararı ile şirket esas sözleşmesinin UNVAN BAŞLIKLI 2.maddesi ile AMAÇ VE KONU BAŞLIKLI 3.maddelerinde ki tadillerin aşağıda belirtildiği yeni şekline göre kabul edilmesine karar vermiştir.


YENİ   ŞEKİL                                :       


ÜNVAN

MADDE 2 


Şirketin Unvanı: "ATLAS KONAKLAMA HİZMETLERİ TURİZM VE OTELCİLİK ANONİM ŞİRKETİ" dir.


AMAÇ VE KONU

MADDE 3  


Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır:


a-Her türlü otel, moteli bari pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmeye, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek,

b-Turistik otel, motel kamp...