29 / 04 / 2024

ATM Dubai 2016 Uluslararası Turizm Fuarı

ATM Dubai 2016 Uluslararası Turizm Fuarı

Türkiye'nin turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi İstanbul Shopping Fest, Ortadoğu'nun en büyük turizm fuarı ATM Dubai 2016 Uluslararası Turizm Fuarı'nda (Arabian Travel Market 2016) tanıtıldı.

Dubai Su Kanalı projesi 735 milyon dolara mal oldu!

Türkiye'nin gündeminde Kanal İstanbul projesi tartışılırken, Dubai 2013’te yapımına başlanan Dubai Su Kanalı'nı 2016 yılında hizmete açtı...

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

İşte 2016 yılında tamamlanması beklenen inanılmaz 6 Dubai projesi!

Dubai birçok açıdan dünyanın en gözde şehirlerinden bir tanesidir. Dilerseniz 2016 yılında tamamlanması düşünülen 6 inanılmaz Dubai projesine birlikte göz atalım...

Tahincioğlu 3 projesiyle Dubai Cityscape Global 2016'ya katıldı!

Cityscape Global 2016 fuarında Nidakule Ataşehir Batı, Nidakule Finans Merkezi ve Nidapark Kayaşehir projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Dağ Mühendislik iki projesiyle Dubai Cityscape 2016'da!

Dağ Mühendislik, Dubai Cityscape’de, emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen 'Tual Adalar ve Tual Bahçekent' projeleriyle yerini aldı. Türkiye'yi iki projeyle temsil eden Dağ Mühendislik, Körfez yatırımcısını Türkiye'de yatırım yapmaya davet etti.

Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı için İngilizce ek çıkarıldı!

Yeni Şafak, birçok yatırımcıyı bir araya getiren dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından biri olan Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı'na özel İngilizce ek çıkardı.

Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı kapılarını açtı!

Darbe girişiminin ardından güç birliği yapan inşaat sektörünün baş isimleri, yurtdışı tanıtımlarına ağırlık vermeye başladı. Bu kapsamdaki ilk adres ise bu ay Dubai'de gerçekleştirilecek Cityscape Fuarı oldu. Firmalar, fuarda "Türkiye yatırım için doğru adres" mesajını veriyor.

Sinpaş Queen Central Park ile Dubai Cityscape'e katılıyor!

Türkiye’de gayrimenkul sektöründe konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, dünyanın en önemli gayrimenkul organizasyonlarından Dubai Cityscape 2016 Fuarı’na katılıyor.

Emaar Türkiye, Dubai Cityscape Global 2016’da!

Emaar Türkiye 6-8 Eylül tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek ve gayrimenkul sektörünün en büyük ve en prestijli fuarları arasında yer alan Cityscape Global 2016’ya katılıyor.

Metropol İstanbul projesi Dubai Cityscape Fuarı’na katılıyor!

Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu konumda yer alan ve ticareti, finansı, modasıyla modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren Metropol İstanbul, bu yıl 6- 8 Eylül 2016 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek Cityscape Fuarı’na katılıyor.

Tahincioğlu Dubai Cityscape Global 2016 basın toplantısı 6 Eylül'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu, dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai Cityscape Global 2016’da 6 Eylül 2016 Salı günü saat 14.00’da sohbet toplantısı gerçekleştirecek.

Loda Mobilya, Dubai Index Fuarı’nda yoğun ilgi gördü!

Loda Mobilya, Orta Doğu’da ekonominin kalbinin attığı Dubai’de gerçekleşen ve bölgenin en önemli fuar organizasyonlarından biri olan International Desing Exhibition United Arab Emirates 2016 Fuarı’na katıldı.

Dubai’nin Yüzen Denizatı Villaları projesi başladı!

Dubai’nin 2016’ya özel gayrimenkul ve turistik girişimleri arasında yer alan ve merakla beklenen Floating Seahorse Villas (Yüzen Denizatı Villaları) adındaki projede yapım çalışmaları başladı.

ATM Dubai 2016 Uluslararası Turizm Fuarı Haberi

ATM Dubai 2016 Uluslararası Turizm Fuarı

25-28 Nisan tarihleri arasında Dubai'de gerçekleştirilen fuar içerisinde İstanbul Ticaret Odası ev sahipliğinde açılan 85 metrekarelik İstanbul standında, İstanbul Shopping Fest (İSF) projesi de yer aldı. Bu yıl 23'üncü kez düzenlenen ve 86 ülkeden 2 bin 800 firmanın katıldığı fuar, dört günde 26 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı. Bu yıl 1-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest, ATM 2016'da yer alan İstanbul standının en çok ilgi çeken projesi olarak öne çıktı. Fuar için Dubai'de bulunan Türk heyeti içerisinde, İSF projesini yürüten İstanbul Ticaret Odası da yer aldı.


TANITIM FIRSATI OLDU

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı ve İSF İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, "2016 Turizm Eylem Planı doğrultusunda İstanbul Shopping Fest bu yıl bizler için ayrı bir önem taşıyor. Turizmde benimsediğimiz...