28 / 04 / 2024

atmaca grup Bahçeşehir Park

atmaca grup Bahçeşehir Park

Başakşehir CHP İlçe Başkanlığı 22 Nisan'da ihalesi gerçekleşen ve Atmaca Grup'a satılan Bahçeşehir Gölet için dün Testili Kızlar'da bir eylem gerçekleştirdi, eylemde Bahçeşehir Göleti'nin satışına tepki gösterildi.

Bahçeşehir Park satış ofisi!

Bahçeşehir Park satış ofisi telefon numarası 0212 412 12 22 olarak belirlendi. 11 katlı 2 blok halinde hayata geçirilen projede 130 daire ve 130 ticari ünite yer alıyor.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park Evleri!

Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından inşa edilecek olan projede daire bloğu 11 kattan oluşuyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Park Evleri seçenekleri 4+1'den başlıyor.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park fiyatları!

Toplam 130 adet rezidans dairenin yer aldığı projede daire tipleri 4+1'den başlıyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Park fiyatları 1,5 milyon TL 'nin üzerinden satışa sunuluyor.

Bahçeşehir Park fiyatları!

Bahçeşehir Park fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. 11 katlı 2 blok halinde hayata geçirilecek olan projenin hafriyat çalışmaları devam ediyor.

Asoy Bahçeşehir'de lansmana özel yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

Asoy Bahçeşehir projesi,  Bahçeşehir'de Fırat Caddesi üzerinde Asoy Grup imzasıyla yükseliyor. Projede lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Mevsim İstanbul müstakil villa projesi Bahçeşehir'de inşa edilecek! İşte villa özellikleri ve fiyatları

Sarılar Grup, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesini hayata geçirdi. 50 bin metrekare alana inşa edilecek villaların fiyatı ve özellikleri açıklandı. İnşaatı biten villalar 2024 yılının aralık ayında teslim edilecek.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın!

Sarılar Grup imzasıyla hayata geçirilecek olan Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın gerçekleştirilecek. Projede 89 adet müstakil villa yer alıyor.

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin kurası çekildi!

Başakşehir Belediyesi ve Akar Grup iş birliğiyle başlatılan sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evler'nde hak sahipleri kura ile belirlendi.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin lansmanı 14 Ağustos'ta!

Akar Grup ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin 14 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Yuvam Bahçeşehir'de fiyatlar 344 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Başakşehir Belediyesi ve Akar Grup tarafından inşa edilecek Yuvam Bahçeşehir Evleri satışa çıkıyor. Projede daireler 344 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Bahçeşehir Park'ın ticari ünitelerine 'Macera Parkı' dopingi!

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Turan tarafından kuruldu.

Asmalı Bahçe Şehir’de fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir ’de, 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim bahçeli evlere kira öder gibi sahip olunabiliyor. 

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

atmaca grup Bahçeşehir Park Haberi

atmaca grup Bahçeşehir Park


Başakşehir CHP İlçe Başkanlığı 22 Nisan'da ihalesi gerçekleşen ve Atmaca Grup'a satılan Bahçeşehir Gölet için dün Testili Kızlar'da bir eylem gerçekleştirdi. Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri'nin de destek verdiği eylemde Bahçeşehir Göleti'nin satışına tepki gösterildi. 


Dün gerçekleştirilen eyleme destek veren Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri 29 Ekim tarihinde saat 09:00'da Bahçeşehir Gölet'te buluşacak, gönüllüler Bahçeşehir Gölet Park'ın satılarak betonlaştırılmasını ve parkın kullanımının demir çitlerle kısıtlanmasını protesto edecek. 


İşte Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri tarafından yapılan o açıklama:

Başakşehir Belediyesi'nin göleti büyütüyoruz algısı ile Gölet parkı satması ve yeni ticari işletmeler için parkın betonlaştırılmasının önünün açılması Bahçeşehirlilerin ve bölge halkının yaşamını olumsuz etkileyecek,bölgenin zaten bozulmuş olan yeşil dengesini ve habitatını geriye dönüşü olmayacak şekilde yok edecek yanlış bir karardır. Bu kararın yanı sıra Bahçeşehir'in her tarafında sürmekte olan yoğun...