29 / 04 / 2024

Atmaca Grup Yapı İnşaat iletişim

Atmaca Grup Yapı İnşaat iletişim

Atmaca Grup Yapı İnşaat Gıda Kafe Otomotiv Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Atmaca tarafından kuruldu.

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Sıddık Atmaca tarafından kuruldu.

Kaçkarlar Grup Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkarlar Grup Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaçkarlar Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret tarafından kuruldu.

Drn Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drn Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf İşler tarafından kuruldu. 

Kaçkar Grup Yapı Kimyasalları Ve İnşaat Hırdavat Malzemeleri İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kaçkar Grup Yapı Kimyasalları Ve İnşaat Hırdavat Malzemeleri İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Hanbay tarafından kuruldu.

Akdaş Grup Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Akdaş Grup Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Reşid Özdemir tarafından kuruldu. 

Yıldırım Grup Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Grup Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Feyzullah Yıldırım tarafından kuruldu.

Altun Grup Yapı Endüstrisi Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Grup Yapı Endüstrisi Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Altun tarafından kuruldu. 

Sağırlar Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağırlar Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Parven İnşaat bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necati Sağır ve Yavuz Sağır tarafından kuruldu.

MER Grup Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MER Grup Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1milyon TL sermaye bedeli ile Serpil Işıldak tarafından kuruldu.

Sistem Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Centro Futura Şubesi açıldı!

Sistem Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Centro Futura Şubesi Sancaktepe'de 40 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin tarafından kuruldu. 

Taşoğlu Grup Yapı İnşaat Metal Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşoğlu Grup Yapı İnşaat Metal Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bektaşoğlu tarafından tarafından kuruldu.

Kent Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Matbaa ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Kent Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Matbaa ve Otomotiv Limited Şirketi Kağıthane'de 210 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Tınmazlar tarafından kuruldu.

Haliç Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Haliç Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de kuruldu.

Atmaca Grup Yapı İnşaat iletişim Haberi

Atmaca Grup Yapı İnşaat iletişim

Atmaca Grup Yapı İnşaat Gıda Kafe Otomotiv Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Atmaca tarafından kuruldu.


Atmaca Grup Yapı İnşaat Gıda Kafe Otomotiv Limited Şirketi konusu: 

İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul...