13 / 05 / 2024

Ato Yapı

Ato Yapı

Ato Yapı Endüstri ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Dursun, Orhan Özden, Tümay Balık tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım 2013 tarihinde kuruldu

Tarihi Şato Restoran'daki tadilat için Koruma Kurulu’na başvuru!

Tarihi Şato Restoran'da İzmir Belediyesi tarafından yapılan tadilat için Koruma Kurulu’na tadilat başvurusu yapıldı.

Mudurnu'daki şato evlerin inşaatına ve satışına izin!

Bolu Mudurnu'da yalnızca Arap müşterilere satış yapılması ve şato tipi mimarisiyle tepki çeken Burj Al Babas projesinin inşaatına ve satışına izin çıktı.

İskoçya'da 900 bin TL'ye şato satışa çıkarıldı!

İskoçya'nın Fife kentinde 1870 yılında yapılan bir şato 200 bin pounda (900 bin TL) satışa çıkarıldı. 5 dönüm orman arazisi içinde bulunan şatonun fiyatı emlak piyasasını salladı.

Türk yapı sektörü Ekim’de Ankara’da buluşuyor!

Türk yapı sektördeki son gelişmelerin ve en yeni teknolojilerin sergilendiği, bölgesinin en büyük fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 20 - 23 Ekim 2016 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

Ankara’ya alternatif yollar yapılmalı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a ziyarette bulundu. Bezci, “Şehir hastaneleri faaliyete geçmeden önce Ankara’ya alternatif yollar yapılmalı'' dedi.

Turkeybuild yapı sektörünü Ankara ve İzmir'de buluşturuyor!

29. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara 20 - 23 Ekim 2016 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda, 22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir ise 3 –6 Kasım 2016 tarihleri arasında, yeni fuar alanı fuarizmir’de sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

Yapı Fuarları, Turkeybuıld yapı sektörünü buluşturuyor!

29. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara 20 - 23 Ekim 2016 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda, 22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir ise 3 –6 Kasım 2016 tarihleri arasında, yeni fuar alanı fuar İzmir’de sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

TİKA'nın 29 ülkedeki 53 projesinin tanıtım töreni yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Projeleri Tanıtım Töreni'nde konuştu. TİKA'nın 4 kıtada, 29 ülkedeki 53 projesinin tanıtımı yapıldı.

AUAP 2038 Ana ulaşım planı ne zaman yapılacak?

Gökçek'in ATO' konferans salonunda yapılan 2016 yılı ve sonrası ANKARA proje sunumlarını değerlendiren Şehir Plancısı akademisyen Tahir Çalgüner; Ulaşım projelerini kısmen dinledik ancak "Ana ulaşım planından" haber yok dedi.

28. Yapı Fuarı'nı 24.5 bin ziyaret etti!

Yapı sektörünün başkent buluşması 28. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara’yı 24.562 kişi ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen fuara sektör profesyonelleri yoğun ilgi gösterdi.

Siyasi belirsizlik yapı sektörünü etkiledi mi?

Yapı Fuarı Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda açıldı. Fuara katılan işletmeler Türkiye'deki siyasi belirsizliğin yapı sektörünü de olumsuz etkilediğini belirtti

28.Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara açıldı!

Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük yapı fuarı "Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara", 1 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

28. Yapı Fuarı Ankara'da açıldı!

Bu yıl 28.’si düzenlenen, 9 milyar dolarlık inşaat malzemeleri pazarına sahip Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük yapı fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 1 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

Ato Yapı Haberi

Ato Yapı

Ato Yapı Endüstri ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Dursun, Orhan Özden, Tümay Balık tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da kuruldu. 


Ato Yapı Endüstri ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurtdışında yapı endüstrisi alanında faaliyet göstermek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ato Yapı Endüstri ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adres: Beykoz, Fatih Mahallesi Cumhuriyet Caddesi,...