16 / 05 / 2024

Atölye Yol Yapı adres 

Atölye Yol Yapı adres 

Atölye Yol Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Feyzi Ataman tarafından kuruldu.

Atölye Yol Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Atölye Yol Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Feyzi Ataman tarafından kuruldu.

Global Atölye Turizm Etkinlik Prodüksiyon ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Atölye Turizm Etkinlik Prodüksiyon ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ulusoy tarafından kuruldu.

Ray Yol Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Ray Yol Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Marem İldan tarafından kuruldu. 

Petek Yol Yapı Ve Asfalt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petek Yol Yapı Ve Asfalt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk     Han tarafından kuruldu. 

Modern Yol Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Yol Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadullah Kışla tarafından kuruldu. 

Med Yol Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Yol Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Şakife Çakmak tarafından kuruldu. 

Dema Yol Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dema Yol Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Önder Bal tarafından kuruldu.

Esa Yol Yapım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Esa Yol Yapım İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Adıgüzel tarafından kuruldu. 

Akdeniz Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Mustafa Göçmen ve Burhan Özel ortaklığında Ümraniye’de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tuzla Orhanlı'da 10 milyon TL'ye icradan satılık atölye!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Orhanlı Mahallesi'nde yer alan atölye vasıflı gayrimenkul 10 milyon 198 bin 168 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Fd Yol Yapı İnşaat Taahhüt Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Yol Yapı İnşaat Taahhüt Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Dumlu tarafından kuruldu. 

Gündoğdu Yol Yapım Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Yol Yapım Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile Rasim Gündoğdu tarafından bugün kuruldu. 

TSN Yol Yapı İnşaat ve Ticaret Anomim Şirketi kuruldu!

TSN Yol Yapı İnşaat ve Ticaret Anomim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Salih Şengül tarafından kuruldu. 

Atölye Yol Yapı adres  Haberi

Atölye Yol Yapı adres 

Atölye Yol Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Feyzi Ataman tarafından kuruldu.

Atölye Yol Yapı Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları,...