02 / 05 / 2024

Atrium Europan Real Estate

Atrium Europan Real Estate

Göztepe Çocuk Esirgeme Kurumu arazisinin 16 Mayıs’a kadar el değiştirileceği iddialarını arazinin sahibi Atrium Europan Real Estate firmasına sorduk. Gelen cevap ilginç: ÇEK arazisi için ikna edici teklif gelmedi!..

Asad Real State Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Asad Real State Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi, Hatem Mohamed Soliman Farghaly, Wael Mohamed Soliman Farghaly tarafından 135 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Beğendik Real’i ilk kez kara geçirdi!

Alman Real’i satın alan Beğendik, 18 yıldır Türkiye pazarında olan markayı ilk kez kâra geçirdi. Beğendik, yeni satın alma için de önemli bir zincirle görüşmelerini sürdürüyor

Balıkesir Belediyesi Global Real Estate Institute 2015'e katıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, her yıl gayrimenkul yatırımcıları, geliştiricileri ve finansörlerini bir araya getiren ve bu yıl 7'ncisi Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı.

Ahmet Edip Global Real Estate Institute yatırım toplantısına katıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip bu yıl 7.'si Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı.Toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti.

Balıkesir 7. Global Real Estate Institute toplantısına katıldı!

BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İstanbul'daki 7. Global Real Estate Institute ( GRİ ) yatırım toplantısına katıldı.

GYODER-Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate kayıtları başladı!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliğiyle hayata geçirilen "MBA in Real Estate" programı 2015 Güz Dönemi kayıtları başladı. Son başvuru tarihi 10 Eylül 2015 olarak belirlendi.

1989 yılında Atrium Alışveriş Merkezi'nde bulunan mağazalar kiraya verilecekmiş!

1989 yılında Emlak Bankası'nın Ataköy'de inşa ettiği Atrium'da bulunan mağazalar kiraya verilecekmiş. 17 bin metrekarelik kapalı alanda 192 mağazadan oluşan AVM, 50 bin nüfusun ihtiyacını karşılayacakmış.

Real marketleri İzmir ve Eskişehir'de açılacak!

Alman Metro Group’tan ‘Real’ marketlerini satın alan Beğendik grubu, 12 hipermarket ile faaliyet gösteren zinciri, Türkiye pazarına girdiği 1997 yılından beri ilk kez kâra geçirdi.

Timsah Arena'nın açılışına Real Madrid gelecek!

BURSA Büyükşehir Belediyesince inşası sürdürülen yeni stadyumun açılış maçına davet edilen dünyaca ünlü İspanyol kulübü Real Madrid'in, bu teklife olumlu yanıt verdiği bildirildi..

22. European Real Estate Society Konferansı 24-27 Haziran'da!

Gayrimenkul alanında akademisyen ve sektör temsilcilerini bir araya getiren European Real Estate Society 22. Uluslararası Konferansı 24-27 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde düzenlenecek.

Zen Gündoğan'ın satışını Arthur ile Miller Real Estate yapıyor!

Toplam 6 bin 400 m2’lik arazi üzerinde konumlanan, 12 lüks villalık butik proje Zen Gündoğan’ın satış ve pazarlaması, Arthur&Miller Real Estate Bodrum ofisi tarafından gerçekleştiriliyor.

Real Madrid'in stadının adı değişiyor!

Real Madrid'in efsanevi stadı Santiago Bernabeu Stadı'nın ismi değişiyor. Eflatun-beyazlı yönetimin, Arap ortaklarıyla yaptığı sponsorluk anlaşmasına göre, stadın adı bundan böyle Abu Dabi Bernabeu olacak.

Covina Turizm Tanıtım Ticaret Limited Şirketi Ataköy Atrium Şubesi açıldı!

Covina Turizm Tanıtım Ticaret Limited Şirketi Ataköy Atrium Şubesi, Tolga Oymak Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Atrium AVM, Ataköy'de kuruldu.

Atrium Europan Real Estate Haberi

Atrium Europan Real Estate


İstanbul’un Anadolu yakasının en değerli arazilerinden bir olan ve kamuoyunda ‘Göztepe Çocuk Esirgeme Kurumu arazisi’ olarak bilinen arazinin 16 Mayıs 2014 tarihine kadar el değiştireceği iddialarını dün yazmıştık. 


Gayrimenkul kulislerinde hızla yayılan bu iddiayı, arazinin sahibi Avusturya kökenli Atrium Europan Real Estate firmasına sorduk. 


Türkiye’nin 1 numaralı emlak sitesi Emlakkulisi.com’un İngilizce yayını olan Emlakcoulisse.com editörlerinden Nurullah Kırmacı’nın  ilettiği sorularımıza; Atrium Europan Real Estate’in İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan ve stratejik iletişim -danışmanlık hizmeti aldığı firma olan FTI Consulting’ten cevap geldi. 



“ÇEK arazisi için ikna edici teklif gelmedi!” 


FTI Consulting Yönetim Müdürü Richard Sunderland, arazinin satışıyla ilgili iddialar üzerine yaptığı açıklamada; arazi için ikna edici bir teklif gelmediğini, böyle bir teklif olsaydı değerlendireceklerini kaydetti. Arazinin satıldığına yönelik iddiaları yalanlayan Sunderland, şunları...