05 / 05 / 2024

ATŞ Hafriyat iletişim

ATŞ Hafriyat iletişim

ATŞ Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Karayiğit tarafından kuruldu.

AC Yapı'nın PR ajansı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı’nın iletişim danışmanı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

AND Kartal Soğanlık iletişim!

AND Kartal Soğanlık iletişim için 0850 393 40 00 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Hafriyat çalışmaları 2016 yılı Ocak ayı sonrasında başlayacak olan proje 7 blok halinde yükselecek.

Mimarin Köyce Alaçatı iletişim!

Mimarin Köyce Alaçatı iletişim için 0232 446 0 406 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam arsa alanı 16 dönüm olarak belirlenen proje Suv Yapı imzası taşıyor.

Topkapı İnİstanbul Evleri iletişim!

Toplam 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana gelen projede bloklar 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı olarak tasarlandı. Topkapı İnİstanbul Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 633 olarak belirlendi.

Zeytinburnu Inİstanbul iletişim!

Zeytinburnu Inİstanbul iletişim numarası 444 9 633 olarak belirlendi. Daire fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteren proje 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı bloklardan meydana geliyor.

Çekmeköy Dekon Silva iletişim!

Çekmeköy Dekon Silva iletişim numarası 0216 540 97 00 olarak belirlendi. Dekon İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1 bahçe ve çatı dubleksi dairelere kadar farklı seçenekler sunuluyor.

Kartal DKY Evleri iletişim!

Kartal DKY Evleri iletişim numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi. Hafriyat çalışmaları devam eden proje 6 konut bloğu, 1 ofis bloğu ve ticari bloktan meydana geliyor.

Şişli Bertuğbey Nişantaşı iletişim!

Şişli Bertuğbey Nişantaşı iletişim için 0212 275 57 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Hafriyat çalışmalarının bu ay başlaması planlanan proje Bertuğbey İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

İskenderun Altın Vadi Residence iletişim bilgileri!

İskenderun Altın Vadi Residence toplam 501 adet daireden oluşuyor. Mayıs ayında temelleri atılan proje 22 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. İskenderun Altın Vadi Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Gelecek Yapı Referans Evleri iletişim!

Tuzla'da Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilen Tuzla Referans Evleri Referans Çatı Cafe, kapalı sosyal tesis alanı, peyzaj alanları yüzme havuzu, açık otopark, yürüyüş parkuru gibi imkanlarla inşa ediliyor. Gelecek Yapı Referans Evleri iletişim bilgile

Manisa Look Atılgan iletişim bilgileri!

Manisa Look Atılgan projesi 48 adet 1+1 daire, 35 tane 3+1, 48 tane 2+1 şeklinde oluşuyor. Proje Te Yapı imzasıyla yükseliyor. Manisa Look Atılgan iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Dumankaya Çayırova iletişim!

Dumankaya İnşaat İzmit, Kocaeli, Gebze ve çevre illerde ev sahibi olmak isteyenler için dev bir projeye daha imza atıyor. Dumankaya Çayırova projesi iletişim bilgileri şöyle:

İzmir By Tower iletişim bilgileri!

İzmir Bayraklı'da hayata geçirilecek olan İzmir By Tower Orkide projesinin temeli 2015 'in ilk çeyreğinde atılacak. İzmir By Tower iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

ATŞ Hafriyat iletişim Haberi

ATŞ Hafriyat iletişim

ATŞ Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Karayiğit tarafından kuruldu.

ATŞ Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü Hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,...