17 / 05 / 2024

Attila Silahtaroğlu

Attila Silahtaroğlu

Yaklaşık 30 yıldır Türk turizmine değer katan ‘Silkar Turizm’, ‘LykiaWorld Ölüdeniz’ tesisini turizm sektörünün başarılı gruplarından Özyer Grubu’na devredecek

Mollas Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mollas Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Mollaahmetoğlu ve Attila Mollaahmetoğlu ortaklığında kuruldu.

Afsa Yangın Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Afsa Yangın Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Attila Soyluoğlu tarafından kuruldu.

Ümit Uysal: Kırcami'de sona geldik!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Simru Silahtaroğlu ile yaptığı söyleşide şova dönük hizmetler yerine ilçe halkının ihtiyaçlarını bire bir karşılayacak projelere imza atmayı yeğlediğini ifade etti

7 Data Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

7 Data Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Albert Özeskiniza Yönetim Kurulu Başkanlığında 941 bin 437 TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Silahtaroğlu Sokak'ta kuruldu.

Türkiye makine sektöründe 2023 hedeflerine ulaşabilecek mi?

Dilovası Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sedar Silahtaroğlu, Türkiye'nin, makine sektöründe 2023 hedeflerine ulaşmakta sıkıntı çekeceğini kaydetti.

Attila Özkaynakçı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Attila Özkaynakçı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Attila Özkaynakçı tarafından 250 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Beyoğlu Asmalı Mescit Mahallesi' nde kuruldu.

Beyoğlu ve Şile'deki Abanoz Sokağı'nın adı müstehcen olduğu için değiştirildi!

Attila İlhan, Necati Cumalı ve Ümit Yaşar Oğuzcan'ın şiirlerinde geçen ve bir dönem Beyoğlu'nda genelevlerin bulunduğu 'Abanoz Sokağı' ile aynı ismi taşıyan Şile'deki bir sokağın ismi, 'çirkin ve müstehcen bir anlam anımsattığı' gerekçesiyle değiştirildi.

Burhan Silahtaroğlu'ndan iflas erteleme başvuruları ile ilgili ilk açıklama!

Silkar'ın kurucusu Burhan Silahtaroğlu ve üç çocuğu, mahkemeye yaptıkları iflas erteleme başvuruları ile ilgili ilk kez konuştu. Burhan Silahtaroğlu “Sektörde öncü olmanın bedelini ödedik” dedi

Silkar Turizm iflas erteleme başvurusu yaptı!

Burhan Silahtaroğlu’nun 1980’lerde kurduğu ve ‘Lykia’ ismiyle otelcilikte hızla büyüyen Silkar Turizm, iflas erteleme başvurusu yaptı. Şirketi mali darboğoza sokan ise 120 milyon Euro’ya Antalya’da yaptığı son otel yatırımı oldu.

Siltur Otelcilik'in acı günü: Kenan Bahri Silahtaroğlu vefat etti!

Silkar Şirketler Grubu, Siltur Otelcilik A.Ş.'nin kurucularından Kenan Bahri Silahtaroğlu 30 Mayıs 2014 tarihinde vefat etti. Silkar Şirketler Grubu, Silahtaroğlu için taziye ilanı yayınlattı...

Silahtaroğlu İnşaat Hafriyat Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Silahtaroğlu İnşaat Hafriyat Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Kamil Silahtaroğlu tarafından 7 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 15 Mayıs'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi'nin 4'üncü etap inşası ihalesi gerçekleşti!

Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi'nin 4'üncü etap inşası ihalesi, 2'si yabancı 13 firmanın katılımıyla dün gerçekleştirildi, en düşük teklifi 88 milyon 447 bin lira ile Atlı İnşaat, Silahtaroğlu Yol Yapı A.Ş. ile Barankaya İnşaat iş ortaklığı verdi.

Zeynep Silahtaroğlu Baykal: Yabancıya lüks villa satacağız!

TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Silahtaroğlu Baykal, daha az çocuk sahibi olan Avrupalılar'ın tatil alışkanlığının değiştiğini söyledi

Attila Silahtaroğlu Haberi

Attila Silahtaroğlu


Turizm sektörünün ilklere öncülük eden markası Silkar Turizm, 23 yıl boyunca ‘Lykia World’  markası, ismi ve logosu altında işleterek uluslararası turizm platformunda yıldızlaştırdığı ‘LykiaWorld Ölüdeniz’ tesisini turizm sektörünün güvenilir ve başarılı gruplarından Özyer Grubu’na devredecek.


Silkar Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Attila Silahtaroğlu devir işlemi ile ilgili olarak; “‘Uluslararası turizm platformunda yıldızlaştırdığımız Lykia World Ölüdeniz Tesisleri’ni, turizm sektörünün başarılı isimlerinden Özyer Grubu’na ait Lykia Turizm A.Ş’ne devir ve teslim ediyoruz. Özyer Grubu’nun bünyesinde kurulu Lykia Turizm A.Ş gerekli hukuki sürecin tamamlanmasına takiben en yakın zamanda tesisin üst hakkını resmi olarak devir alacaktır” şeklinde konuştu. 


Taraflar arasındaki anlaşma gereği 31.12.2013 tarihine kadar, Silkar Turizm Yatırım ve İşletmeleri A.Ş’nin tüm fikri mülkiyet haklarına sahip olduğu ‘Lykia World’ markasının Ölüdeniz tesislerinde Lykia Turizm A.Ş tarafından...