03 / 05 / 2024

aü yunus emre yerleşkesi hastanesi faaliyete girecekmi

aü yunus emre yerleşkesi hastanesi faaliyete girecekmi

Eskişehir Valiliği, Anadolu Üniversitesi (AÜ) ve Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği arasında imzalanan protokolle AÜ Hastanesi, 3 yıllığına Kamu Hastaneleri Birliği' ne tahsis edildi...

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Ntf Yapı İnşaat Demir Çelik Hafriyat Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Ntf Yapı İnşaat Demir Çelik Hafriyat Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Karadağ tarafından kuruldu.

Tures İnşaat Taahhüt Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Tures İnşaat Taahhüt Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Sera Balık ve Yunus Emre Balık ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki kafeterya 10 seneliğine kiraya veriliyor!     

KİPTAŞ, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başak Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, No: 2/4 A Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan Ticari İşletme Vasfına sahip kafeteryayı 10 seneliğine kiraya veriyor. İşte aylık ve yıllık kira bedeli...

Altındağ Belediyesi'nden arsa fırsatı! Ankara'da 3 bin 600 metrekarelik arsa satıyor!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Yunus Emre (Güneşevler) Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da  250 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Güzel  tarafından kuruldu.

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Adıyaman'a 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 3 yeni okul müjdesi!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Aralık'ta yapılacak.

Ask Grup İnşaat Otomotiv Mobilya Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ask Grup İnşaat Otomotiv Mobilya Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Aşik tarafından kuruldu.

Kayseri Kocasinan'a aile sağlığı merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi’ne sosyal donatılar hayata geçirecek.

Bekk İnşaat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Bekk İnşaat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kul tarafından açıldı.

aü yunus emre yerleşkesi hastanesi faaliyete girecekmi Haberi

aü yunus emre yerleşkesi hastanesi faaliyete girecekmi


Eskişehir Valiliği, Anadolu Üniversitesi (AÜ) ve Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği arasında imzalanan protokolle AÜ Hastanesi, 3 yıllığına Kamu Hastaneleri Birliğine tahsis edildi.


Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, İl Genel Meclis Salonu'ndaki protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, AÜ'nün Türkiye'nin önemli üniversitelerinden olduğunu belirtti.


Üniversitenin mülkiyetinde 75 yataklı hastanenin bulunduğunu ifade eden Tuna, şöyle konuştu:


"AÜ Yunus Emre Yerleşkesi'ndeki hastanenin atıl kapasitesi var. Daha etkin, verimli hizmet sunabilmesi için yaptığımız protokolle hastane, Kamu Hastaneleri Birliğine tahsis edildi. Bundan sonra hastanemiz bütün poliklinikleriyle, Kamu Hastaneleri Birliğinin imkanlarıyla çok daha kaliteli bir sağlık hizmetini verecek. Böyle bir olaya katkı verdikleri için AÜ Rektörü Naci Gündoğan'a teşekkür ediyorum."


- "Uzman hekim ihtiyacımızı karşılayamaz hale geldik"


Gündoğan da AÜ Hastanesinin yaklaşık 30 yıldır Eskişehir'e hizmet verdiğini hatırlattı.


Son 10...