04 / 05 / 2024

augmented reality

augmented reality

Bugüne kadar bine yakın konut projesini 3 boyutlu modelleyen 3DKonut.com, yayınlandığı ilk anda tüm dünyada büyük ses getiren “sanal gerçeklik” uygulaması Augmented Reality isimli programı, inşaat sektörünün hizmetine sunuyor.

İnşaatta sanal gerçeklik dönemi başlıyor!

Bugüne kadar bine yakın konut projesini 3 boyutlu modelleyen 3DKonut.com, yayınlandığı ilk anda tüm dünyada büyük ses getiren “sanal gerçeklik” uygulaması Augmented Reality isimli programı, inşaat sektörünün hizmetine sunuyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan turizmde yeni teknoloji!

2000 yılından bu yana dünyadaki tanıtım aktivitelerini ilk kez değiştirme kararı alan Kültür ve Turizm Bakanlığı, " Turkey:Home " kampanyasının değerlendirmesini açıklad ı.

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Jamıl Farıd Mustafa tarafından kuruldu.

İşte Meta’nın sanal gerçeklikteki zararı!

Meta'nın sanal gerçeklik birimi Reality Labs VR ve AR yatırımlarıyla 13,7 milyar dolar zarar ettiğini bildirdi. İşte detaylar…

Apple gizli tutuyordu! Bir sızıntı tüm detaylarını ortaya çıkardı

Bloomberg muhabiri Mark Gurman, Apple'ın yaklaşmakta olan karma gerçeklik kulaklığının nasıl çalışacağını tüm ayrıntılarıyla açıkladı . Bu, Apple'ın Reality Pro olarak  adlandırılabilecek çok gizli projesine şimdiye kadarki en net bakış oldu.

Apple'dan bir ilk! Metaverse'e giden yola iddialı girdi

Apple'ın metaverse'ye giden yolu olması muhtemel olan, ismi 'Apple Reality Pro' olması beklenen karma gerçeklik gözlüğünün çıkacağı tarih belirlendi.

Sır gibi saklanıyordu! Sonunda gün yüzüne çıkıyor

Apple'ın bir devlet meselesiymiş gibi sakladığı yeni ürünü ''Reality Pro'' sonunda piyasaya çıkacak gibi görünüyor. Yıllardır isminin var olduğu fakat kendisi ile bir türlü tanışamadığımız ''Reality Pro'' için geri sayım başladı. Özelliklerini merak edenler haberimize bakabilir

Ascent Reality Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ascent Reality Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad W.U. Hassan ve Syed Ahsan Iftıkhar ortaklığında kuruldu.

Kim Kardashian’a 1,2 milyon dolarlık kripto para cezası!

ABD'li ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian kripto reklamı yüzünden "kripto parayı övmek" suçundan 1,2 milyon dolarlık para cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Focus Reality World İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Focus Reality World İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da İlker Koçak ve Mehmet Işık ortaklığında kuruldu.

Reality Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Reality Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited  Şirketi Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Boz tarafından kuruldu.

Kim Kardashian, Kanye West'ten Hidden Hills'teki evi aldı!

40 yaşındaki reality show yıldızı Kim Kardashian, ayrılmadan önce Kanye West'in de oturduğu, fakat boşanma aşamasında çocuklarıyla beraber yaşadığı konutu satın aldı. Kardashian, West'e ev için 23 milyon dolar ödedi.

Kim Kardashian'a kripto para için uyarı!

Reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın sosyal medyadan kripto paralara yönelik reklam yapması sonrasından İngiltere'den uyarı geldi. 

Yazmin Oukhellou emlak sektörüne girdi!

İngiltere’nin ünlü reality şovlarına katıldıktan sonra şöhreti yakalayan Yazmin Oukhellou, televizyon işlerini geride bıraktı. Dubai’ye yerleşen ünlü isim, artık emlak sektöründe...

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahareh Jalili ve Ali Esmaeili ortaklığında kuruldu.

augmented reality Haberi

augmented reality

Konut projesinin maketini, cebe sığdıran uygulama sayesinde, inşaat firmaları müşterinin satış ofisine gelmesini beklemek yerine, projeyi müşterinin ayağına götürebilecek.


3DKonut.com, akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar için geliştirilen 3 boyutlu bir uygulama olan “sanal gerçeklik” programını kendi sistemine uyarladı. Bu uygulama ile artık, yeni projelerin maketini cebe sığdırdıklarını ve böylece her yere taşınabilir hale getirdiklerini belirten 3DKonut.com yöneticisi Aybars Görpe “Firma sahipleri, müteahhitler ya da satış temsilcileri, yüksek maliyetli proje maketlerine gerek olmadan ve satış ofisine bağımlı kalmadan, sadece bir cep telefonu ya da tablet bilgisayar yardımıyla, diledikleri her yerde projelerinin 3 boyutlu sunumunu yapabilecek” dedi.


Sanal Gerçeklik uygulaması, 3DKonut.com tarafından 3 boyutlu modellenen ve henüz temeli dahi atılmamış olan konut projesinin, birkaç yıl sonra tamamlandığında gerçekte nasıl görüneceğini bugünden görebilmeyi...