06 / 05 / 2024

Autodesk Naji Atallah

Autodesk Naji Atallah

Yapı Bilgi Modellemesi (BIM) yazılımları alanında hizmet veren Autodesk tarafından gerçekleştirilen ‘Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi’nde şehirlerin ve inşaat sektörünün geleceği konuşuldu...

Prefabrik Yapı, Yapı Bilgi Modellemesi'ne adapte olacak!

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 1000'e yakın katılımcıyla İstanbul'da düzenlendi. Yapı Bilgi Modellemesi (BIM) standartlarının değerlendiği zirveye Prefabrik Yapı A.Ş.'de katıldı.

Yapay zeka inşaat sektörünü de dönüştürecek!

Yapay zeka ile makine öğrenmesi teknolojilerinin inşaat sektörünü nasıl dönüştüreceği ve ‘üretken tasarım' kavramının sunduğu olanaklar Autodesk'in ‘İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi'nde tartışıldı...

Her gün 13 bin yeni konuta ihtiyaç var!

Yapı Bilgi Modellemesi (BIM) yazılımları alanında hizmet veren Autodesk tarafından gerçekleştirilen ‘Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi’nde şehirlerin ve inşaat sektörünün geleceği konuşuldu...

İnşaat sektörünün temsilcileri Autodesk Zirvesi'nde!

2050'de dünya nüfusunun üçte ikisi şehirlerde yaşayacak ve varolan şehirlerde yeni şehirler yer alacak. İnşaat sektörünün bu talebi karşılaması amacıyla 2050'e kadar dünya genelinde her gün, yaklaşık 13 bin konut inşa etmesi gerekiyor.

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık'ta! 

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Zirvede Türkiye’den ve yurt dışından konuşmacılar dünya ve Türkiye’deki inşaat sektörünün geleceğine dair öngörülerini paylaşacak..

Leaders İnvestment Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leaders İnvestment Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile M.Mahmoud Hasan Abu Naji tarafından kuruldu.

Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı!

4 Ekim 2018 tarihinde Marriott Hotel Şişli’de düzenlenen Autodesk Teknik Zirvesi'nde Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı.

Ergün Mimarlık, Autodesk Teknik Zirvesi’nde boy gösterecek!

4 Ekim 2018 günü düzenlenecek Autodesk Teknik Zirvesi, yapı profesyonellerini aynı çatı altında buluşturacak. Ergün Mimarlık, BIM sistemine geçiş süreçlerini katılımcılarla paylaşacak.

Ergün Mimarlık, Autodesk Teknik Zirvesi'ne katılıyor!

Ergün Mimarlık, 4 Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek olan Autodesk Teknik Zirvesi’nin Yapı Sektörü Oturumu’nda başarı hikayelerini ve BIM sistemine geçiş süreçlerini katılımcılarla paylaşacak.

Nidapark Ayyıldız, Ergün Mimarlık Autodesk Revit ile fark yaratıyor!

Ergün Mimarlık, bilgisayar destekli tasarım konularında komple çözümler sunan ve Autodesk’in Gold Partner’i konumunda yer alan Yazılım3D tarafından düzenlenen “Autodesk Revit ile Daha İleriye! – İstanbul” buluşmasının ‘Başarı Hikayesi’ bölümünde fark yaratan projesini anlattı...

BIM süreçlerine Autodesk’le hazırlanıyor!

Tüm dünyada hızla yayılan Yapı Bilgi Modellemesi (BIM) süreçleri, son yıllarda Türkiye’de de inşaat ve yapı sektörünün önemli gündem maddelerinden biri haline geldi.

Autodesk inşaat sektörüne bakış açınızı değiştirecek!

Zaman Gazetesi Pazar Eki köşe yazarı olan Emel Kartal bugünkü yazısında Autodesk'in inşaat sektörüne getirdiği yenilikleri anlattı. İşte o yazı...

Kamu inşaat projelerine BIM uygulaması gelir mi?

BIM uygulamasının kamu projelerinde kullanılması için hükümet ile görüştüklerini belirten Autodesk Türkiye Ülke Lideri Murat Tüzüm, BIM sayesinde şirketler inşaat sürecinde ciddi avantajlar elde edildiğini söyledi.

Autodesk Naji Atallah Haberi

Autodesk Naji Atallah

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi, Yapı Bilgi Modellemesi (BIM) yazılımları alanında hizmet veren Autodesk tarafından düzenlendi. 

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi'nde konuşan Autodesk Mimarlık, Mühendislik İnşaat (AEC) ve Üretim Bölüm Müdürü Naji Atallah, 2050'de dünya nüfusunun üçte ikisinin şehirlerde yaşayacağını bu nedenle var olan şehirlere yeni şehirler ekleneceğini belirti...

Dünya'dan Leyla İlhan'ın haberine göre;Naji Atallah, bunun da daha fazla konut ve daha fazla yol demek olduğunu söyledi. Atallah, sözlerini şu şekilde sürdürdü; "İnşaat sektörünün bu talebi karşılaması için 2050 yılına adım adım yaklaşırken, dünya genelinde her gün, yaklaşık 13 bin konut inşa etmesi gerekiyor. Bunun yanı sıra dünyanın çevresini her yıl 30 kez dolanacak uzunlukta yol ve tren raylarına ihtiyaç olacak. Küresel ölçekte toplam atığın yüzde 30’unu ise inşaat sektörü üretiyor"

Autodesk...