30 / 04 / 2024

Autopia Keleş İnşaat

Autopia Keleş İnşaat

1 Nolu Autopia Keleş İnşaat Sanayi ve TicaretAnonim Şirketi, Mustafa Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı, Hicabi Keleş ve Metin Keleş Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bakırköy'de kuruldu.

Keleş Center'da yarısı peşin, kalanı taksit fırsatı! Hemen teslim tapu! 

Keleş Center, Keleş İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere yarısı peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500  bin TL sermaye bedeli  Ali Mustafa Keleş tarafından kuruldu.

İndemir İnşaat'ın acı günü! Murat Keleş vefat etti!

Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından, İndemir İnşaat firmasının sahibi Murat Keleş vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Murat Keleş’in cenazesi Başiskele Yeşilyurt Mahallesi Osman Kuru Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Keleş Center Airport'ta yüzde 100 yerli malı inşaat malzemeleri kullanılıyor!

Keleş İnşaat imzası ile hayata geçirilen Keleş Center Airport projesinde yüzde 100 yerli malı inşaat malzemeleri kullanılıyor...

2018 yılı konutta yabancıya satış yılı olacak!

Konut satış istatistiklerini ve yabancıya konut alımında vatandaşlık kararını yorumlayan Keleş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İlker Keleş, "2018 yılı konutta yabancıya satış yılı olacak." dedi..

Yabancıya satışta rekor artış!

Keleş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İlker Keleş, TÜİK 2018 Temmuz Ayı Konut Satış İstatistikleri'ni değerlendirdi...

Keleş Center Airport'ta 60 ay vadeli kampanya!

Keleş İnşaat “Keleş Center Airport” projesinde ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir kampanya başlattı.  Kampanya kapsamında yatırımcılar 31 Ekim 2018 tarihine kadar 60 ay vade ve 0,98 faiz oranıyla ev sahibi olabiliyor.

Kampanyalar emlak sektörünü yeniden canlandırdı!

Bugün açıklanan TÜİK 2018 Mayıs Ayı Konut Satış İstatistikleri'ni Hasanoğlu İnşaat ve Keleş İnşaat'ın yöneticileri değerlendirdi.

Konut kredi faizlerindeki indirim vatandaşa avantaj sağlıyor!

Keleş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İlker Keleş konut kredi faizlerindeki indirimle ilgili görüşlerini paylaştı.

Keleş Center Airport'ta 84 ay 0,59 vade fırsatı!

Keleş İnşaat yeni projesi Keleş Center Airport’ta yeni bir kampanya hazırladı. Projede 0,59 vade farkı ile 84 ay taksit imkanı sunuluyor..

Keleş Center Airport'ta 40 ay vade farksız kampanya!

40 yıla yakın tecrübesi ile çevreye duyarlı ve yaşam odaklı projeler inşa eden Keleş İnşaat yeni projesi “Keleş Center Airport”ta ev sahibi olmak isteyenler için uygun ödeme seçenekleri planlıyor. 

Keleş Center Airport'tan kaçırılmayacak fırsat!

Keleş İnşaat'ın yeni projesi “Keleş Center Airport” yatırımcılarına hazırladığı kampanya dahilinde 0 peşinat 120 ay vade ve 40 ay şirket bünyesinde vade farksız ödeme yapılabiliyor..

Autopia Keleş İnşaat Haberi

Autopia Keleş İnşaat

1 Nolu Autopia Keleş İnşaat Sanayi ve TicaretAnonim Şirketi, Mustafa Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı, Hicabi Keleş ve Metin Keleş Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bakırköy'de kuruldu. 


1 Nolu Autopia Keleş İnşaat Sanayi ve TicaretAnonim Şirketi iş konusu; a)Yurtiçi ve yurtdışında,  otomotiv sektörü başta olmak üzere her türlü sanayi siteleri, fuar alanları , tanıtım merkezleri kurmak, işletmek, almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek.  b)Yürürlükteki kanun ve yönetmelikler ile imar planlarına uygun olarak her türlü inşaat taahhüt işlerini yapmak , kendi hesabına arazi ve arsalar almak,  bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı her türlü binalar yapmak, Her türlü inşaat plan ve projelerini yapmak. c)İnşaat malzemeleri ticareti yapmak . d)Resmi ve Özel sektöre...