24 / 07 / 2024

Autoport yeniden kapılarını açıyor

Autoport yeniden kapılarını açıyor

Bitmiş araç lojistiğinde stratejik bir konumda bulunması nedeniyle otomotiv sanayi, Ro-Ro gemi işletmecileri için kritik bir tesis hüviyetine sahip olan Autoport, işletme faaliyetlerine yeniden başladı.

Akfen GYO'nun 19 oteli kapılarını yeniden açtı!

Akfen GYO'nun Corona Virüs (COVID-19) salgınının seyahat ve konaklama sektöründe sebep olduğu büyük gerilemeye paralel olarak Mart Ayı'ndan kapılarını kapatan  19 oteli faaliyete başladı. 

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Mısır Çarşısı kapılarını yeniden açtı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 24 Mart tarihinde geçici olarak kapatılan Mısır Çarşısı kapılarını yeniden açtı...

Gebze Center AVM 1 Haziran'da kapılarını yeniden açacak!

10 yıl önce faaliyete başlayan Gebze Center AVM, pandeminin ardından normalleşme dönemiyle ilgili önlemlerini tamamladı. 1 Haziran 2020 tarihinde kapılarını yeniden açacak Gebze Center AVM'de “Kiracılara Özel Covid-19 Sonrası Hazırlık El Kitabı” hazırlandı.

Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri kapılarını 1 Haziran’da açıyor!

Koronavirüs nedeniyle 19 Mart tarihinde kendi inisiyatifi ile kapanan Akasya ile Akbatı, 1 Haziran’da kapılarını yeniden açacak.

Edirne'de tarihi Alipaşa Çarşısı'nın kapıları açıldı!

Edirne'de, koronavirüs tedbirleri altında kapatılan 5 asırlık Alipaşa Çarşısı, 50 gün sonra yeniden kapılarını açtı. Belediye ekiplerinin baştan aşağı dezenfekte edildiği tarihi çarşıya maskesiz esnaf ve müşteriler alınmayacak.

356 AVM yarın kapılarını yeniden açıyor!

Koronavirüs salgını sebebiyle market, eczane ve hijyen ürünleri satan firmalar dışında faaliyetlerini durduran 356 alışveriş merkezi, yarından itibaren kapılarını yeniden açıyor...

Ritz- Carlton Riyad kapılarını yeniden açtı!

Suudi Arabistan'nın başkenti Riyad'daki Ritz- Carlton Oteli, kapılarını açtı, otelde en ucuz oda fiyatı ise 350 dolardan 650 dolara çıktı...

İzmir Palm Wings Ephesus Beach Resort kapılarını yeniden açtı!

Peninsula Grubu'nun geçen yıl Sürmeli Grubu'ndan alarak tepeden tırnağa yenilediği İzmir Selçuk'taki Palm Wings Ephesus Beach Resort, Hande Yener konseriyle kapılarını açtı.

Antalya Avantgarde Hotel kapılarını kapattı!

Antalya'da ekonomik krize giren Avantgarde Hotel geçici süreyle kapandı. Otelin mali sıkıntıları atlattıktan sonra yeniden müşterilere kapılarını açacağı bildirildi.

Autoport yeniden kapılarını açıyor!

Bitmiş araç lojistiğinde stratejik bir konumda bulunması nedeniyle otomotiv sanayi, Ro-Ro gemi işletmecileri için kritik bir tesis hüviyetine sahip olan Autoport, işletme faaliyetlerine yeniden başladı.

37'nci Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul kapılarını açtı!

37'nci Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul bugün kapılarını açtı. Tüyap'ta 81 bin metrekarelik 12 salon ve açık alana konumlanan fuar, 39 ülkeden, bin 150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini ziyaretçilerle buluşturuyor...

Kırıkkale Podium AVM 9 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Elif Gayrimenkul tarafından inşa edilen ve Kırıkkale’nin ilk alışveriş merkezi olma özelliğine sahip olan Kırıkkale Podium Alışveriş Merkezi 9 Mayıs 2014 Cuma günü kapılarını Kırıkkale ve bölge halkına açıyor...

Autoport yeniden kapılarını açıyor Haberi

Autoport yeniden kapılarını açıyor

Bitmiş araç lojistiğinde stratejik bir konumda bulunması nedeniyle otomotiv sanayi, Ro-Ro gemi işletmecileri için kritik bir tesis hüviyetine sahip olan Autoport, işletme faaliyetlerine yeniden başladı. Autoport, 2008 yılında üçüncü bir şahsın Maliye Bakanlığına karşı açtığı dava nedeniyle 2013 Eylül ayından beri hizmetlerine ara vermişti. Dolgu ve iskele alanı için yapılan kullanım hakkı sözleşmesi ile ilgili dava sonuçlandıktan sonra Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından mahkeme kararındaki gerekçeler yerine getirilerek kullanım izni sözleşmesi 2058 yılına kadar geçerli olmak üzere...