06 / 05 / 2024

Avalon Beykent AVM

Avalon Beykent AVM

Uzun süredir yapımı devam eden Beykent Avalon, Turizm, AVM, Sağlık ve Eğitim Kompleksi projesinde kaba inşaat bitti. Ancak projede kapasite artışına gidildi. Projede AVM, hastane, otel ve okul olacak.

Beykent AKS Focus daire fiyatları!

Beykent AKS Focus daire fiyatları kapsamında lansman öncesinde avantajlar sunuluyor. 8 katlı 5 bloktan meydana gelen proje bölgedeki AVM'lere 5 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Nevsa Konakları Beykent fiyat!

Nevsa Konakları Beykent fiyat listesi dairelerin cephelerine göre değişiyor. Paradise AVM'ye yakın mesafede hayata geçirilen proje 24 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor.

Beykent Avalon projesinde kapasite artırıldı!

Uzun süredir yapımı devam eden Beykent Avalon, Turizm, AVM, Sağlık ve Eğitim Kompleksi projesinde kaba inşaat bitti. Ancak projede kapasite artışına gidildi. Projede AVM, hastane, otel ve okul olacak.

Vision Beykent Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vision Beykent Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Abdulhalit Kaya, Yalçın Sabuncu tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Haziran'da Beylikdüzü Uyum AVM'de kuruldu.

Perla Vista AVM'ye nasıl gidilir

Gül İnşaat'ın Beykent'te hayata geçirdiği Perla Vista AVM ve konut projesinde Perla Vista Alışveriş Merkezi bugün açıldı. 'Perla Vista AVM'ye nasıl gidilir'in cevabını haberimizden bulabilirisiniz

Gül İnşaat, Perla Vista AVM'yi prestij projesi ilan etti

Gül İnşaat tarafından İstanbul Beykent'te inşa edilen Perla Vista AVM bölgenin en büyük outlet merkezi olmaya aday

AVM ciroları geçen yıla oranla yüzde 12,6 arttı!

AVM Endeksi'nin Ekim ayı sonuçları açıklandı

AVM ciroları son iki yılın zirvesinde!

Fatoş Karahasan köşesinde bugün AVM cirolarından söz etti

AVM'lerde 10 binden fazla yeni mağaza açılacak!

Ekrem Akyiğit, yeni AVM'lerde önümüzdeki dönemde 10 binden fazla mağaza açılacağını söyledi

AVM'lerde en beğenilen perakende markalar araştırıldı!

AYD, GfK Türkiye işbirliğiyle gerçekleştirdiği "AVM'lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları" araştırması sonuçlandı

Cevahir AVM'ye engelliler giremiyor!

Cevahir AVM'ye bebek arabasıyla güç bela çıkılırken, engelli vatandaşların ise girmesi imkansız

AVM yatırımcıları gözüne komşu ülkeleri kestirdi

Türkiye'de AVM sayısının gittikçe artması ile yatırımcılar komşu ülkelere ve Kuzey Afrika'ya yöneldi

Müşteriler mescidi olmayan AVM'lerden şikayetçi!

AVM'lere giden ve ibadetlerini de ihmal etmek istemeyen müşteriler, önemli bir hizmetin yapılmıyor olmasından dolayı şikayetçi

Avalon Beykent AVM Haberi

Avalon Beykent AVM


Beykent Eğitim Kurumları'nın kurucusu Adem Çelik tarafından hayata geçiriliyor olan Beykent Avalon projesi için 2007 yılında onay verilmişti. Henüz faaliyete geçmemiş olan Beykent Avalon projesinde AVM, otel, hastane ve okul olacak.


23 bin 117 metrekarelik alanda yükselen Beykent Avalon projesinde  işletilecek olan otelde, odaların dışında lobi, restaurant, resepsiyon, spa merkezi, fitness, hamam, yüzme havuzu gibi sosyal tesisler ile kapalı garaj ve yeşil alan yer alıyor. 120 oda olarak planlanan otelde kapasite 220 odaya çıkarıldı.


Beykent Avalon projesinde 212 yataklı olan planlanan hastane kapasitesi 260 yatağa yükseltildi. Hastanede, hastalar, refakatçiler, sağlık personelleri dahil projeksiyon nüfusun günde 1.750 kişi olacağı tahmin ediliyor.


Beykent Avalon projesinde 1.800 metrekarelik alanda planlanan hastanenin üzerinde helikopter pisti olacak. Proje kapsamında yapılacak olan alışveriş merkezinde büyük ölçekli mağazalar, orta

ölçekli...