30 / 04 / 2024

Avangart İstanbul kazanç

Avangart İstanbul kazanç

Gül Proje'nin ihalesini 2015'te aldığı Seyrantepe'de bulunan Türk Telekom Arena'ya komşu arazisinde yükselecek Avangart İstanbul en ucuz metrekare fiyatlarıyla satışa başladı. Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, "Yatırımcı yüzde 40 ila 50 arasında bir kazanç sağlayacak" dedi.

Kuzguncuk ve Beylerbeyi'nin Anadolu Yakası'nda eşi yok! Konut yatırımcıları her zaman kazanır!

Gayrimenkul Danışmanı Çağlar Oktar ve Füsun Alyakut; İstanbul'da Avrupa yakası için Bebek-Emirgan-Yeniköy nasıl değerliyse, Anadolu yakası için de Beylerbeyi-Kuzguncuk'un aynı öneme sahip olduğunu belirterek yatırımcıların her zaman kazançlı çıkacaklarını belirtti.

Avangart İstanbul'un kısmi kesin kabulü yapıldı! Emlak Konut GYO açıkladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avangart İstanbul projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Avangart İstanbul'un kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Borsa, Japonya’ya rağmen günü kazançla kapadı! Bugün en fazla hangi sektör kazandırdı?

Borsa İstanbul bugün Japonya’dan gelen haberlerde önce dalgalansa da daha sonra toparlayarak günü yeniden kazançla kapadı.

Borsada yüksek çıta! Alan kazanıyor

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,33 kazançla 5.447,23 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını yaparken, gördüğü en yüksek seviye rekorunu da 5.515,67 puana çıkardı. İşte tüm detaylar...

İstanbul Havalimanı'ndan 117 milyar avro kazanç elde edildi!

İstanbul Havalimanı Türkiye'ye 117 milyar avro kazanç sağladı. İşte detaylar...

Üreten çiftçi kazanmıyor aracı ve market kazanıyor! İşte İstanbul ve Antalya Hali 22 Nisan 2022 fiyat listesi

Çiftçinin ürettiği ürünün gelirini çiftçiden çok aracı ve marketler kazanıyor. Üretici ucuza satarken tüketici pahalıya alıyor. Peki tüketici ve üretici nasıl kazanacak? Güncel sebze meyve hal fiyatları ne kadar? İşte 22 Nisan 2022 İstanbul, Antalya hal fiyat listesi...

Avangart İstanbul projesinin değeri ne kadar?

Avangart İstanbul projesinin mevcut durumuyla toplam değeri 1 milyar 319 milyon 118 bin 500 TL olarak belirlenirken, mevcut durumuyla KDV dahil toplam değeri 1 milyar 556 milyon 559 bin 830 TL oldu. 

Kanal İstanbul ile hangi ülkeler kazanç sağlayacak?

Kanal İstanbul'un çevreci proje olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, mega proje ile tüm Karadeniz ülkelerin kazançlı olacağı dile getirdi. 

Avangart İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Avangart İstanbul'un 7752 Ada 4 Parsel A1, A2, A3, B1, B2, C, D, G Bloklar ile Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Sözleşme Kapsamında Olan Ada Dışı İmar Yolları ve Bu Yollara Ait Altyapıların kısmi geçici kabulü yapıldı.

TOKİ Avangart İstanbul projesindeki 28 konutu satışa çıkardı!

TOKİ Avangart İstanbul projesinde yer alan 28 adet konutu satışa çıkardı. Konut satışları için açık artırma 16 Haziran Çarşamba günü saat 11:00'da gerçekleştirilecek.

Avangart İstanbul'un kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO'nun Avangart İstanbul projesinde konumlu bağımsız bölümler ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Avangart İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avangart İstanbul) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Avangart İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Avangart İstanbul), 7752 Ada 2 Parsel A, B, C Bloklar ile Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Avangart İstanbul kazanç Haberi

Avangart İstanbul kazanç

Gül Proje’nin satışa sunduğu Avangart İstanbul’un 7 bin 142 liralık metrekare fiyatıyla bölgenin en ucuzu olduğunu söyleyen Ali Gül, “Yatırımcılar yüzde 40 ila 50 kazanç elde edecek” dedi.


Gül Proje, Mayıs 2015'te ihalesini kazandığı Emlak Konut GYO'nun Seyrantepe'de bulunan Türk Telekom Arena'ya komşu arazisinde yükselecek Avangart İstanbul'da bölgenin en ucuz metrekare fiyatlarıyla satışa başladı. 1.1 milyar lira yatırım değerine sahip projede, metrekare fiyatları peşin alımlarda 7 bin 142 liradan başlıyor. Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, "Lokasyonu itibarıyla dikkat çeken Avangart İstanbul projemizde lansman öncesinde avantajlı fiyatlarla ön satışa başladık. Tüketiciden çok yoğun talep alıyoruz. Bölgedeki en uygun metrekare fiyatlarıyla satış yapıyoruz. Bu yüzden de ev alıcısı açısından kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz" diye konuştu.


240 AY VADELİ SATACAK

Emlak Konut GYO...