23 / 05 / 2024

avanos belediyesi duyuruları

avanos belediyesi duyuruları

Avanos Belediyesi yaptığı açıklamada vatandaşların hak kaybı yaşamamaları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığından dağıtımlı olarak gelen “Geçici 6. madde konulu” yazı doğrultusunda hareket etmeleri gerektiğini belirtti...

Avanos Belediyesi'nden satılık arsa!

Avanos Belediye Başkanlığı, Nevşehir Avanos'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 27 Kasım tarihinde yapılacak.

Nevşehir Avanos'ta konut imarlı arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! Kapadokya'da Kasım fırsatı! 

Nevşehir Çalış Belediyesi, Nevşehir ili, Avanos ilçesi, Dicle Caddesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Nevşehir Avanos'taki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Avanos Belediyesi'nden kiralık 5 dükkan!

Avanos Belediyesi Pazar Yeri'nde bulunan 5 adet dükkanı kiraya verecek. Dükkanların ihalesi 3 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Avanos TOKİ Konutları tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Avanos Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Avanos TOKİ projesinin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Avanos Belediyesi'nden imar bilgilendirme toplantısı!

Avanos Belediyesi “Koruma Amaçlı İmar Revizyon Planı”çalışmaları hakkında bir toplantı düzenleyerek hakkı bilgilendirdi.

Avanos Belediye Dükkanları'nın taş kaplaması yapılıyor!

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün denetiminde açık pazar yerinde belediyeye ait 11 adet dükkanın yapım çalışmaları yüklenici firma tarafından sürdürülüyor.

Avanos Belediyesi'nden vergi borcu uyarısı!

6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun uyarınca vergi borçları yapılandırılıyor. Yapılandırmadan faydalanmak isteyen mükellefler için son başvuru tarihi 31 Ekim 2016.

Avanos açık pazar yerinde yenileme çalışmaları başladı!

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafında Avanos açık pazar yerinde yenileme çalışmaları başlatıldı.

Nevşehir Avanos'a yeni köprü!

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Karaseki Mahallesindeki Aktepe – Zelve sel yatağı deresi üzerinde başlatılan köprü yapım çalışması tamamlanıyor.

Nevşehir Avanos'taki pazar yerine 11 dükkan yapılacak!

Nevşehir Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açık pazar yerindeki dükkanların yapımına devam ediliyor.

Nevşehir'in alt yapısı güçleniyor!

Nevşehir Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yeni Mahallede kilit parke yol çalışmaları başlatıldı. Bu kapsamda Yeni Mahallede yıllardır stabilize olan yollar kilit parke ile döşeniyor.

Avanos Karaseki Mahallesi'ne köprü yapılıyor!

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Karaseki Mahallesindeki sel yatağı deresi üzerine köprü yapımı için çalışma başlattı.

Nevşehir Avanos'a köprü yapılıyor!

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Karaseki Mahallesindeki sel yatağı deresi üzerine köprü yapılıyor.Çalışmalar kapsamında köprünün temeli atılarak demir kolon ve kiriş kalıpları yapıldı.

avanos belediyesi duyuruları Haberi

avanos belediyesi duyuruları


Avanos Belediyesi yaptığı açıklamada vatandaşların hak kaybı yaşamamaları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığından dağıtımlı olarak gelen “Geçici 6. madde konulu” yazı doğrultusunda hareket etmeleri gerektiğini belirtti.



Avanos Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Uygulama İmar Planında yapılaşma koşulları belirlenmeyen yerlerde, (yani imar durumunda “A” yazan) 01.06.2013 tarih ve 28644 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan “Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği”nin 16. Maddesinin 2. bendi aşağıdaki gibiydi;


(Değişik:RG-1/6/2013-28664) Taban alanı kat sayısı (TAKS): Taban alanının imar parseli alanına oranıdır. İmar planında bu oran açıkça belirlenmemiş ise taban alanı katsayısı; ayrık veya blok nizam olan yerlerde %40’ı, bitişik nizam olan yerlerde ise %50’yi geçemez….

08.09.2013 tarih ve 28759 sayılı Resmi Gazetede yukarıdaki ibare kaldırılarak 16. maddenin 2. bendi aşağıdaki şekilde düzenlenmiştir.


(Değişik:RG-8/9/2013-28759) Taban alanı kat sayısı (TAKS): Taban...