18 / 05 / 2024

Avantgarde Hotel Şişli nerede

Avantgarde Hotel Şişli nerede

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Avantgarde Collection kurucusu İsmet Öztanık'ın yeni açılan otellerine ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Zincire yeni Otel ekledi' başlıklı yazısı...

Avantgarde Şişli açıldı!

Turizm sektörüne Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, beşinci otelini de Şişli'de açtı.

Avantgarde'in 5. oteli Şişli'de açıldı!

Lucis Şirketler Grubu pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor. Grup, Şişli'de beşinci otelinin açılışını gerçekleştirdi. 

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

Şişli Lausos Palace Hotel 85 milyon TL'ye icradan satışta!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü İstanbul Şişli'de yer alan Lausos Palace Hotel'i 85 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı.

Şişli Inside Hotel'e haciz şoku!

İstanbul Şişli’de bulunan 'Inside Hotel', kirasını ödemediği iddiasıyla içinde müşterilerin yer aldığı sırada tahliye edildi

Wish More Hotel Şişli'de iki yeni otel açacak!

Mardinli Özkök Ailesi, Şişli'deki Sadıklar Pasajı'nı satın alarak beşyıldızlı lüks bir otelin inşaatına başlarken, Harbiye'de de bir başka beş yıldızlı otel projesi üzerinde çalışıyor.

Arda Turan Şişli'de restoran açıyor!

Arda Turan, işletmeci oluyor. Turan, Cemal Sarıhan ile Şişli'deki Clarion Hotel'in altında bir restoran açıyor. 'Yeni nesil esnaf lokantası' sloganıyla yola çıkan Turan, mekanın adını Arşiv koydu.

Kemer Avantgarde Hotel kapandı!

Antalya Kemer’de kurulu bulunan Avantgarde Hotel kapılarını kapattı. Otelin genel müdürü, tur operatörlerine gönderdiği yazıda “Oteli kapatıyoruz. Yeni rezervasyonları başka tesislere kaydırın” dedi.

Kemer Avantgarde Hotel kapandı!

Antalya Kemer’de kurulu bulunan Avantgarde Hotel kapılarını kapattı. Otelin genel müdürü, tur operatörlerine gönderdiği yazıda “Oteli kapatıyoruz. Yeni rezervasyonları başka tesislere kaydırın” dedi. İşte ayrıntılar...

Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi 9 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Okan Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Aktaş İnşaat'ın yeni yatırımı Clarion Hotel&Suites Şişli'de!

İstanbul, Bodrum ve Manisa'da başarılı pek çok projeye imza atan Aktaş İnşaat, artık turizm sektöründe de faaliyet gösterecek. Grubun Türkiye'deki ilk oteli olan Clarion Hotel & Suites Şişli İstanbul'da açıldı.

Clarion Hotel Şişli'de açıldı!

Clarion Hotel Suites Şişli’de açıldı. Özel konut projelerine imza atan Aktaş İnşaat, dünyanın dev franchise oteller zinciri Choice Hotels ile yaptığı anlaşma ile turizm sektörüne de adım attı.

Clarion Hotel Suites Şişli’de açıldı!

Clarion Hotel Suites Şişli’de açıldı. Özel konut projelerine imza atan Aktaş İnşaat, dünyanın dev franchise oteller zinciri Choice Hotels ile yaptığı anlaşma ile turizm sektörüne de adım attı.

Avantgarde Hotel Şişli nerede Haberi

Avantgarde Hotel Şişli nerede

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Avantgarde Collection kurucusu İsmet Öztanık'ın yeni açılan otellerine ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

Vahap Munyar, Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık'ın otelleriyle ilgili durumu özetlediğini belirtti. 

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık, konuya ilişkin açıklamasında "Pandemiye rağmen yeni açılımlar yaptık. İstanbul Taksim, Levent ve Bodrum Yalıkavak’tan sonra İstanbul Şişli’deki 103 odalı otelimizi hizmete sunduk" diye konuştu. 

Gezi Parkı ve Şişli’deki otelleriyne ilişkin de bilgi paylaşan Öztanık, "İşletmeci kimliğimize güvenerek anahtarın bize bırakıldığı, uzun vadeli yol arkadaşlıklarımız oluştu" dedi. 

Avantgarde Şişli açıldı!

Kovid-19 salgını ofis trendlerini nasıl...