07 / 05 / 2024

Avayap Mimarlık bahçelievler

Avayap Mimarlık bahçelievler

Avayap Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi, Aydın Soysal, Cüneyt Yiğiter ve Yaşar İnal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Eylül'de kuruldu

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Barık ve Riyat Tümer ortaklığında kuruldu.

Devin Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devin Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berna Rodoplu tarafından kuruldu.

Nh Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nh Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nusret Heşe tarafından kuruldu.

Teknofat Makina İmalat İnşaat Nakliye Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknofat Makina İmalat İnşaat Nakliye Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Cengiz tarafından kuruldu.

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Khalıd Alı Alı tarafından kuruldu.

Zyk Mimarlık Proje Limited Şirketi kuruldu!

Zyk Mimarlık Proje Limited Şirketi Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Kılıç Kabakcı tarafından kuruldu.

Mky Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mky Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Kaya tarafından kuruldu.

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Ysar Mimarlık Ve Dekorasyon Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysar Mimarlık Ve Dekorasyon Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Sarı tarafından kuruldu.

Nuca Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuca Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurçam ÇAmlıbel tarafından kuruldu. 

Azz Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Azz Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Azizoğlu tarafından kuruldu.

Avayap Mimarlık bahçelievler Haberi

Avayap Mimarlık bahçelievler

Avayap Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi, Aydın Soysal, Cüneyt Yiğiter ve Yaşar İnal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Eylül'de kuruldu. 


Avayap Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Avayap Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi, Hürriyet Caddesi, No:26 Kat.3...