17 / 05 / 2024

Avcılar Anbarlı nerede

Avcılar Anbarlı nerede

Reşat Altın'ın 161 liraya satıldığı 1958 yılında, Anbarlı'da bulunan arsaları metrekaresi 6 liradan satın almak mümkünmüş. Tamamen denize nazır 250 metrekare arsa, 9 adet altın parasına alınabilirmiş.

Port Avcılar nerede? Port Avcılar fiyat listesi!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Port Avcılar nerede? İşte Port Avcılar nerede sorusunun yanıtı ve Port Avcılar fiyat listesi...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap ihalesi 16 Haziran'da! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 16 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. Peki Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap nerede? İşte merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar projesi nerede?

Emlak Konut GYO Avcılar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Avcılar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Avcılar Caddebostan nerede?

Avcılar Caddebostan projesi 202 adet daireden meydana geliyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede satışlar devam ediyor. Peki Avcılar Caddebostan nerede?

Collet Avcılar nerede?

Batı Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da hayata geçirilen Collet Avcılar projesi 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki, Collet Avcılar nerede?

3S Kale Avcılar nerede inşa ediliyor?

28 bin 50 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen 3S Kale Avcılar'ın detayları belli oldu. 3S Kale Avcılar nerede inşa ediliyor?

Avcılar Ispartakule Evleri kura çekilişi nerede?

Kura çekilişinin yarın gerçeklşeceği proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde inşa edilecek. Projede 152 adet daire satışa çıkarıldı. Peki Avcılar Ispartakule Evleri kura çekilişi nerede?

Bornova Avcılar Effect nerede?

Toplam 390 adet bağımsız birimden meydana gelen projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Proje Avcılar İnşaat imzası taşıyor. Peki Bornova Avcılar Effect nerede?

Avcılar Prestij Bornova nerede?

Kişiye özel indirim sağlanan proje toplam 32 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede daire tipleri 1+1 dubleksten 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Avcılar Prestij Bornova nerede?

Avcılar Bizim Evler 7 nerede?

Avcılar Bizim Evler 7 projesinde toplam 532 daire ve 43 ticari ünite bulunuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Peki Avcılar Bizim Evler 7 nerede?

Avcılar Allure Tower nerede?

Daire teslimlerinin 2016 yılı Şubat ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Allure Tower Rezidans Doruk GYO imzası ile hayata geçiriliyor. Peki satışları devam eden Avcılar Allure Tower nerede?

Gülpark Butik Avcılar nerede?

Dairelerin 210 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Gülpark Butik Avcılar nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Avcılar cevabı veriliyor. Proje, 4 katlı 3 bloktan meydana geliyor...

Avcılar Park nerede?

Avcılar Park nerede sorusunun yanıtı ve telefon numarası şöyle: Reşitpaşa Cad. No: 138 Avcılar / İstanbul - Toya Yapı Avcılar Park satış ofisi telefon numarası: 0212 590 69 69

Avcılar Anbarlı nerede Haberi

Avcılar Anbarlı nerede

AVCILAR ANBARLI ARSALARI


Metrekaresi 6 ve 8 Liradan

250 METRE BİR EVLİK ARSA 1500 VE 2000 LİRADIR.


  Avcılar - Anbarlı Sahil Bahçeli Evler Arsa ve İnşaat Müessesi bir defaya mahsus olmak üzere dar gelirli ve memur vatandaşlarımıza en büyük bir fırsatı veriyor. Bugüne kadar bir yuva sahibi olamamış vatandaşlarımızı bugünden itibaren tevzi satışlarında bulunmak üzere davet ediyoruz.

  

     GELİNİZ BEĞENİNİZ ARSANIZI AYIRINIZ

  

  Arsalarımız Londra asfaltına 150 metre mesafededir ve tamamen denize nazırdır. Devamlı surette işleyen vasıtaları mevcut oluğ herkesin az bir para işe bir yuva kurabileceği en güzel bir yerdedir. Müessesemiz, sırf sayın halkımıza hizmet gayesiyle tevzine başladığı bu arsalardan talep fazla olduğundan şahıs başına ancak bir parsel verebilecektir. Bu yüzden gecikmeyip bir an evvel yuvanızı kurabileceğiniz arsanızı seçmek üzere yazıhanemize...