02 / 05 / 2024

avcılar denize yakın villa

avcılar denize yakın villa

Avcılar'da 3 bin 700 metrekare alan üzerinde, deniz manzaralı 14 adet villadan oluşan Şelale Evleri projesinde yüksekliği 16 metreyi bulan iki yapay şelale yer alıyor.

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Avcılar'da kentsel dönüşüm tüm mahallelere yayıldı: 2029'da riskli hiçbir yapı kalmayacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve mahalle mahalle son durumları aktardı. Hançerli, 2029'da riskli hiçbir yapının kalmayacağını da söyledi. 

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy'ün geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy Genel Altyapı, Sanat Yapıları Ve Yol İnşaatı İşi'nin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu.

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

4C'li emeklilere yüzde 47, 4A, 4B'li emeklilere yüzde 38 zam müjdesi! Emekli maaşlarına yüzde 50'ye yakın zam geliyor!

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı zamma çevrildi. Bu kapsamda, 4C'li emeklilere yüzde 47, 4A, 4B'li emeklilere yüzde 38 zam müjdesi! Emekli maaşlarına yüzde 50'ye yakın zam geliyor...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap'ın ruhsatları alındı! Kaç konut ve kaç dükkan için ruhsatlar tamamlandı?

Emlak Konut GYO tarafından, Avcılar Firuzköy 2. Etap için yapı ruhsatlarının alındığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Avcılar Merkez'de kentsel dönüşüm krizi: Dönüşüme karşı çıkan mülk sahiplerine pankartlı tepki!

Avcılar'da 4 katlı binada, 3 daire sahibinin kentsel dönüşüme engel olmasına tepki gösteren binadaki diğer sakinler, "Bu binanın yıkılıp yenilenmesine engel olan içinde oturan ve 35 yıllık sağlam olduğunu iddia eden 3 daire sahibidir" yazan bir pankartı binaya astı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkanın yapı ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkan olacak şekilde 260 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatlarının alındığı belirtildi. 

Yurt dışında çalışmak isteyenlere büyük müjde! Almanya Türkiye’den 2 milyona yakın çalışana kapılarını açıyor!

Yurt dışında çalışmak isteyenlerin beklediği müjde geldi. Almanya Türkiye’den 2 milyona yakın çalışana kapılarını açacağını açıkladı. Peki Almanya hangi pozisyonlar için işçi alacak? Almanya işçi alımında son durum ne? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy'ün yeni etap ruhsatı alındı! 569 yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesi kapsamında ki toplam 613 adet bağımsız bölümün Yapı Ruhsatlarını aldı. Peki Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesi ne zaman tamamlanacak? İşte ayrıntılar...

Ata GYO Avcılar'daki gayrimenkulünü 13.4 milyon TL'ye sattı!

Ata GYO, portföyünde yer alan İstanbul Avcılar'daki 28 bin 50 metrekarelik bağımsız bölümü KDV dahil 13 milyon 452 bin TL'ye sattı.

avcılar denize yakın villa Haberi

avcılar denize yakın villa

Bu butik projeyi gerçekleştiren Kozluca İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Cem Dolunay, 'Deprem güvenliği açısından biz projemize güveniyoruz. İsteyen müşterilerimiz de bina ve zemin tetkikini yaptırabilir' dedi. 4 milyon YTL'lik projedeki villalar, 275 bin YTL'den satılıyor.

1999 depreminde İstanbul'un en çok yara alan ilçesi Avcılar'da 3 bin 700 metrekare arazi üzerinde gerçekleştirilen Şelale Evleri'nde 4 katlı villalar, 275 bin YTL'den satılıyor. Deniz manzaralı 14 adet villadan oluşan Şelale Evleri'ne deprem güvenliği açısından güvendiklerini belirten Kozluca İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi, Mimar Cem Dolunay, 'Bizim arsamızın zemin araştırması Zemin Araştırma Merkezi tarafından yapıldı ve rapora uygun bir inşaat teknolojisi kullanıldı. Ayrıca...