28 / 04 / 2024

avcılar denizköşkler yıkım

avcılar denizköşkler yıkım

Avcılar’da yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 4 katlı binanın yıkımı gerçekleşti.

Avcılar'da devlet arazisini işgal eden 24 mekan yıkılıyor!

Avcılar'daki bazı eğlence mekanlarının devlet arazisini işgal ettiği gerekçesiyle yıkımına başlandı.

Deprem bölgesinde hafif yapı çağrısı: Hafif yapıların kullanılması yıkımı azaltıyor!

Altınbaş Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sepanta Naimi, deprem bölgesinde konutların tamamlanmasının normale dönüş için önemini vurguladı ve hafif yapıların yıkımı azalttığının altını çizdi. İşte o açıklama...

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

Nur Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sergen Kaşıkçı tarafından kuruldu.

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Yaman tarafından kuruldu.

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Teknik Yıkım Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Yıkım Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Haydaroğlu tarafından kuruldu.

Avcılar sahildeki Hayrola Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı!

İBB'nin yetkisindeki alanda, Avcılar sahilde konumlanan Hayrola Lunapark’ın dört senedir işgal edilerek işletildiği belirlendi. Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı.

Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar halkının en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz sürüyor. Peki çalışmalar nasıl ilerliyor? Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar'da iki bina için yıkım kararı!

Avcılar’da ayakkabı imalathanesindeki patlamada hasar alan iki bina için yıkım kararı alındı.

Destanlar Yıkım Hafriyat İnşaat Hırdavat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destanlar Yıkım Hafriyat İnşaat Hırdavat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Bektaş Sınağ tarafından kuruldu.

Yapı kayıt belgesi alınan yapılar için yıkım kararı TBMM'de!

Yapı kayıt belgesi alınan yapılar için yıkım kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ataş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

avcılar denizköşkler yıkım Haberi

avcılar denizköşkler yıkım

Avcılar'da yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Denizköşkler Mahallesi'ndeki 4 katlı bina yıkıldı. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Milliyet'te yer alan habere göre, Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Bölgede yıkım öncesi yoğun güvenlik önlemleri alındı. Belediye Başkanı, Benli baretini takarak, yıkımı gerçekleştirilen binada incelemeler yaptı. 

Dönüşüm çalışmalarıyla ilgili konuşan Başkan Benli, kentsel dönüşümde özellikle yüksek katlı kooperatif evlerinin haklarının da korunması için imar planları hazırlandığını söyledi. Benli, binaları risk altında olan vatandaşlara belediyeye başvuru yapmaları çağrısını...