30 / 04 / 2024

avcılar gayrimenkul gelişimi

avcılar gayrimenkul gelişimi

Hızlı bir yapılaşma sürecinde olan Avcılar-Büyükçekmece hattı, gayrimenkul gelişimiyle dikkat çekiyor. Bölgede şu anda beş yıldızlıdan üç yıldızlıya kadar 22 otel faaliyet gösteriyor..

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da 116 milyon 605 bin 350,68 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar Firuzköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Şirketten konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap için ruhsat alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avcılar Firuzköy 2. Etap projesi için bir son dakika açıklamasında bulundu. Şirket Avcılar Firuzköy 2. Etap kapsamında ruhsat alınan konut ve dükkan sayısını açıkladı. İşte merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap için yer teslimi gerçekleştirildi. İşte Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avcılar Firuzköy 2. Etap için sözleşme imzaladı. İşte Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avcılar Firuzköy 2. Etap ve sözleşme ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek?

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım için sözleşme imzalandı mı? İşte Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım projesindeki son durum...

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da Mehmet Nurkan Nalbant, Burak Halil Mirza, Ceyhun Öziş, Ogün Kalaycı ve Nuryıldız Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesi 24 Mayıs'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım  ihalesinin 1. oturumu 24 Mayıs 2022 Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Ata GYO Avcılar'daki gayrimenkulünü 13.4 milyon TL'ye sattı!

Ata GYO, portföyünde yer alan İstanbul Avcılar'daki 28 bin 50 metrekarelik bağımsız bölümü KDV dahil 13 milyon 452 bin TL'ye sattı.

avcılar gayrimenkul gelişimi Haberi

avcılar gayrimenkul gelişimi

Eskinin sayfiyeleri bir bir yerleşim alanlarına dönüşürken sanayi, fuar ve Atatürk Havalimanı’na yakınlığı ile öne çıkan Avcılar-Büyükçekmece bölgesi, turizm hattına dönüştü. Hatta şu anda beş yıldızlıdan üç yıldızlıya kadar 22 otel faaliyet gösterirken beş yeni otelin de inşaatı sürüyor. Yine otel hizmeti veren ve otel bölümleri bulunan rezidans yatırımlarının sayısı da giderek artıyor.


İstanbul’un eski sayfiyelerinden olan Avcılar-Büyükçekmece hattı, hızlı bir yapılaşma sürecinde. Gayrimenkul gelişimiyle dikkat çeken bölgede otel gelişiminin de hız kazandığı gözleniyor. Öyle ki bölgede şu anda beş yıldızlıdan üç yıldızlıya kadar 22 otel faaliyet gösterirken, rezidans projelerinin içindeki oteller de dahil olmak üzere beş yeni otel projesinin de inşaatı devam ediyor. Bu projelerden Babacan Holding’in Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinin kaba inşaatı tamamlanırken, Marmara Park AVM...