13 / 05 / 2024

Avcılar İnşaat ankara projesi

Avcılar İnşaat ankara projesi

İzmir Bayraklı, bir gökdelene daha kavuşuyor. 38 katlı gökdelen projesini 24 ayda tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceklerini belirten Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "mimari projemizi belirledik dedi...

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Avcılar Space'te son 2 konut yüzde 10 indirimle satışta!

Avcılar İnşaat'ın Avcılar Space projesinde yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Avcılar Space projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Avcılar Lusso Bornova konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Lusso Bornova konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Partaşlar İnşaat Metal Otomotiv Gıda Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Partaşlar İnşaat Metal Otomotiv Gıda Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Atar tarafından kuruldu.

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çağlar tarafından kuruldu.

Öz Sağdıçlar İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Öz Sağdıçlar İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de Muharrwm Sağdıç tarafından kuruldu.

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Murat Tokat tarafından kuuldu.

Bozayılar İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Bozayılar İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Alper Karaağaç, Demircan Kayaoğlu ve Kemal Tufan Ilıca ortaklığında kuruldu.

Özkarakoçlar İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Metal Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Özkarakoçlar İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Metal Plastik Limited Şirketi Sancaktepe'de Osman Karakoç tarafından kuruldu.

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Özcan Evliyaoğlu tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Avc Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avc Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Avıncal tarafından kuruldu.

Avcılar İnşaat ankara projesi Haberi

Avcılar İnşaat ankara projesi

Avcılar İnşaat'ın 38 katlı dev projesine 2015'te başlanacak.  İzmir Bayraklı, bir gökdelene daha kavuşuyor. 38 katlı gökdelen projesini 24 ayda tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceklerini belirten Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "Mimari projemizi belirledik, mimarımızla anlaşmamızı yaptık. Projemiz aynı bölgede yapımı başlayan diğer projelerden yeşil alanının yoğunluğu ile ayrılıyor"...