13 / 05 / 2024

Avcılar İnşaat proje teslimleri

Avcılar İnşaat proje teslimleri

Sektörde çeyrek asırdır hizmet veren,İnşaat sektöründe hızla büyüyen ve iş hacminde çıtasını her geçen gün yükselten Avcılar İnşaat 25. yılını birbirinden değerli 7 proje ile taçlandırmaya hazırlanıyor.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Avcılar Space'te son 2 konut yüzde 10 indirimle satışta!

Avcılar İnşaat'ın Avcılar Space projesinde yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Avcılar Space projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Avcılar Lusso Bornova konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Lusso Bornova konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Tapanlar İnşaat Proje Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tapanlar İnşaat Proje Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Reklam Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da İsa Taş tarafından kuruldu.

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Savaş Atılmış tarafından kuruldu.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Altındağlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altındağlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Altındağ tarafından kuruldu.

Avcılar Next 2021'de teslim edilecek!

Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilen Avcılar Next projesi büyük ilgi görüyor. Konutların yüzde 85'i satılan projede teslim tarihi 2021 olarak hedeflendi.

Avcılar Next'in yüzde 85’i satıldı!

Avcılar İnşaat’ın yeni projesi Avcılar Next projesinin yüzde 85’i satıldı. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Güven inşa ediyoruz, bu satışlar da Avcılar’a duyulan güvenin kanıtı” diye konuştu.

Turan Hançerli: Avcılar'ın yapı stoku yenilenmeli!

Avcılar'ın yapı stokunun eski olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Turan Hançerli, olası bir depreme hazırlıklı olmak için binaların güçlendirilmesi gerektiğini söyledi. 

Gapa Realty İnşaat Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gapa Realty İnşaat Proje Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gaber Ahmed H. Mohamed, İsmail Atasoy, İsmail Pektezel ve Özcan Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Avcılar İnşaat proje teslimleri Haberi

Avcılar İnşaat proje teslimleri

Sektörde çeyrek asırdır hizmet veren firmanın Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "Her projemizi ilk projemizmiş gibi ince eleyip sık dokuyoruz. Avcılar İnşaat'ın artık sadece bina yapıp satan bir firma olmadığını, İzmir'in tüm hassasiyetlerini içinde barındıran bir yapısı olduğunun altını çizen Avcı, projeleri şöyle anlattı: 


Cadde Teras

"Forum Bornova,Yaşar Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve Şifa Üniversitesi dörtgeninde yer alan projemizde sosyal ve ortak alan konusunda aklınıza gelen her şeyi içerisinde barındırıyor. Bölgenin öğrenci yoğunluğunu göz önüne alırsak ciddi bir yatırımcı kitlesinin şimdiden yerini aldığı projemizin en büyük avantajlarından biri de ofis-home ofis olarak da kullanılabileceğidir." 


Avcılar Office 

"Yeni Kent Merkezi'nin tam kalbinde izmir'in yeni cazibe ve iş merkezinin içinde yer alan projemizi iş dünyasının ihtiyaçlarını analiz edip hiçbir detayı atlamadan dizayn ettik. Ofis projemizde ön...