05 / 05 / 2024

Avcılar Ispartakulede 4 bin konut

Avcılar Ispartakulede 4 bin konut

Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008'de intihar eden Banker Kastelli namlı Abidin Cevher Özden'in, iş adamı Korkmaz Yiğit'ten alacağı yıllar sonra İstanbul Avcılar'da binlerce aileyi vurdu.

Avcılar Merkez'de kentsel dönüşüm krizi: Dönüşüme karşı çıkan mülk sahiplerine pankartlı tepki!

Avcılar'da 4 katlı binada, 3 daire sahibinin kentsel dönüşüme engel olmasına tepki gösteren binadaki diğer sakinler, "Bu binanın yıkılıp yenilenmesine engel olan içinde oturan ve 35 yıllık sağlam olduğunu iddia eden 3 daire sahibidir" yazan bir pankartı binaya astı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap için 4.7 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2'nci oturumu dün saat 14:30'da gerçekleştirildi. Avcılar Firuzköy 2. Etap için en yüksek teklifi hangi firma verdi? 

Ata GYO Avcılar'daki gayrimenkulünü 13.4 milyon TL'ye sattı!

Ata GYO, portföyünde yer alan İstanbul Avcılar'daki 28 bin 50 metrekarelik bağımsız bölümü KDV dahil 13 milyon 452 bin TL'ye sattı.

Avcılar’da balkonu çöken 4 katlı bina mühürlendi!

Avcılar'daki 4 katlı bir binanın 2. Katında tadilat yapıldığı sırada evin balkonu çöktü. Yaşanan olaydan sonra bina tedbir amaçlı mühürlendi. Yaralanan ev sahibine ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı

Ata GYO Avcılar'da 2 dükkan aldı!

Ata GYO İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Kabataş mevkiinde, 6 Pafta, 23032 no.lu parselde kayıtlı, "Asma Katlı Depolu Dükkan" niteliğindeki 7 nolu bağımsız bölümü KDV Hariç 4 milyon 410 bin TL bedelle 529/66443 arsa paylı 8 nolu bağımsız bölümü KDV Hariç 4 milyon 557 bin TL bedelle satın aldı.

Avcılar'da 13.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Küçükçekmece 4. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Firüzköy Mahallesi, 5926 parselde yer alan gayrimenkulü 13 milyon 536 bin 177 TL'ye satıyor...

Avcılar'da akılalmaz tapu dolandırıcılığı!

Avcılar’da 4 bloklu siteden daire satan bir firma 52 hak sahibine daire teslimi yapmadı. Mağdur olan vatandaşlar devletten yardım istedi.

TOKİ'den Avcılar'a 4 bin kişilik öğrenci yurdu! İhalesi bugün!

İstanbul İli Avcılar İlçesi 4000 Kişilik Öğrenci Yurdu İle Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Avcılar'a 4 bin kişilik yurt müjdesi!

İstanbul İli Avcılar İlçesi 4000 Kişilik Öğrenci Yurdu İle Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Şubat 2021 tarihinde yapılacak.

Küçükçekmece ve Avcılar'a dikkat!

Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Büyük deprem Tekirdağ’da olacak. Marmara Ereğlisi’nin beklediği depremin yıkım kuvveti de 9 olacaktır. İstanbul’un önünde olacak olan deprem Küçükçekmece ile Avcıların önünde olacak ve bu deprem 6,4 ile 6,7 arasında olacak" dedi.

Avcılar'da 37.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Küçükçekmece 4. İcra Dairesi, Avcılar Cihangir mevkiinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 37 milyon 116 bin 320 TL 

Avcılar'da ağır hasarlı bina 4 aydır yıkılmayı bekliyor!

İstanbul'da yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören Avcılar'daki bina 4 aydır yıkım için bekliyor. 

Avcılar'daki riskli 140 bina kentsel dönüşüm bekliyor!

Avcılar’da 4 ay içerisinde 140 binada oturanlar ‘Kentsel dönüşüm’den yararlanarak yapılarını yenilemek için başvuru yaptı. Ancak yapıların yüzde 21'i için yıkım ruhsatı alınabildi. İtirazlar nedeniyle yıkım sürecinin 6 aydan çok daha uzun sürebildiği açıklandı.

Avcılar Ispartakulede 4 bin konut Haberi

Avcılar Ispartakulede 4 bin konut

Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008'de intihar eden Banker Kastelli namlı Abidin Cevher Özden'in, iş adamı Korkmaz Yiğit'ten alacağı yıllar sonra İstanbul Avcılar'da binlerce aileyi vurdu. Özden'in oğlu, Yiğit'in, borcunu tahsili için dava açtı. Hürriyet, com.tr'nin haberine göre dilekçede, Yiğit'in Avcılar Ispartakule'de yüzlerce dönüm araziyi hileli yollarda sattığı iddia edildi; bu arazilere tedbir konulması istendi. Ticaret Mahkemesi geçen günlerde kararını verdi. Mahkeme, üzerinde 4 bin civarı konut bulunan araziler için tedbir kararı verildi. Karar olduğu sürece kimse dairesini satamayacak. Haziran 2008'de intihar eden Abidin Cevher Özden'in mirasçılarına bıraktığı bir senet yıllar sonrası iki önemli davaya konu oldu. Özden'in oğlu Süleyman Cemil Bahadır'm başvurusu sonrası geçen yıl açılan dava İstanbul 12 Ağır Ceza Mahkemesinde görülüyor. Davanın 17 sanığı...