07 / 05 / 2024

Avcılar Kent Merkezi

Avcılar Kent Merkezi

Avcılar mitinginde konuşan Başkan Erdoğan, "Millet bahçeleri ve kıraathaneleri projemizi Avcılar'da hayata geçireceğiz. İlçemizde bir kent merkezi oluşturacağız'' dedi.

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Avcılar'da riskli bina kalmayacak!

Avcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yapan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, kent genelinde riskli binaların saptanması adına yoğun mesai harcandığını dile getirdi. 

Avcılar ve Büyükçekmece için plan talebi!

Mega kent İstanbul’un deprem açısından en riskli 2 ilçesinin belediye başkanları çarpıcı açıklamalar yaptı. Avcılar’da binlerce binanın yenileme beklediğini dile getiren Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, “Paraya pula bakmaksızın seferberlikle hareket etmeli...” diye konuştu.

Avcılar Kent Merkezi'nin temellerini atacağız!

Avcılar mitinginde konuşan Başkan Erdoğan, "Millet bahçeleri ve kıraathaneleri projemizi Avcılar'da hayata geçireceğiz. İlçemizde bir kent merkezi oluşturacağız'' dedi.

İbrahim Ulusoy'dan Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Avcılar’ın 100 yıllık kent planında AVM yok!

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli yaptığı açıklamada hazırladıkları imar planlarının hiçbirinde AVM yapılmasını öngörmediklerini, esnaflıkla toplumu kalkındıran geleneğe bağlı olduklarını belirtti.

Aston Avcılar Projesi için düğmeye basıldı!

İstanbul Avcılar İlçesi'ne bağlı Firüzköy Mahallesi'nde yükselecek Aston Avcılar Rezidans ve Ticaret Merkezi Projesi için çalışmalar başladı. Projenin 2020 yılı Aralık ayı gibi tamamlanması planlanıyor..

İzmir Yeni Kent Merkezi imar planına iptal davası!

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası, bakanlığın İzmir Yeni Kent Merkezi’nde 140 bin metrekarelik Tariş arazilerini kapsayan ve Mayıs ayında onaylanan imar planlarının iptali için dava açtı.

Avcılar'da imar planı bilgilendirme toplantıları yapılıyor!

Avcılar Kent Konseyi tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde kabul edilen imar planıyla ilgili bilgilendirme toplantıları yapılıyor..

Avcılar'a 6 yeni Aile Sağlığı Merkezi geliyor!

16 Aile Sağlığı Merkezi'nin yetersiz olduğu Avcılar'a 6 yeni Aile Sağlığı Merkezi daha açılacak.

Ulus Tarihi Kent Merkezi imar planı iptal edildi!

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2014 yılında aldığı kararla onayladığı Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi’ne ilişkin ‘1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı’, Şehir Plancılar Odası Ankara Şubesi’nin açtığı dava sonucunda Ankara 7. İdare Mahkemesi’nin aldığı kararla iptal edildi.

Avcılar kentsel dönüşümle 'prestij kent' haline gelecek!

Kentsel dönüşüm tamamlandığında, hayata geçirilen diğer projelerle birlikte Avcılar'ın prestij kent haline geleceğini ifade eden Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, böylece ilçede yasanan göç sorununu tersine çevireceklerini söyledi.

Avcılar Kent Merkezi Haberi

Avcılar Kent Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Avcılar mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Avcılar'a yeni bir kent meydanı kazandıracaklarını söyleyen Erdoğan, "Millet bahçeleri ve kıraathaneleri projemizi Avcılar'da hayata geçireceğiz. İlçemizde bir kent merkezi oluşturacağız, ortasına saat kulesi dikeceğiz. Hepsinin yeri hazır. Yakında temellerini atacağız." diye konuştu. 

ADIM ADIM DOLAŞIYORUZ

Kartal'dan İstanbul'un ulaşımında devrim niteliğinde bir hizmet olan Gebze – Halkalı Banliyö hattının açılışını yaptık. Bir kez daha şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Tek bir taşına tüm hazinelerin feda edildiği İstanbul'u ilçe ilçe adım adım dolaşıyoruz. Dünyanın güneşiyle tartılsa değeri bulunamayacak bir inci olan İstanbul için ne yapsak azdır. 94'ten bu yana en yaptığımızı biliyorsunuz. Biz sizleri hiçbir zaman yalnız koymadık. Ama CHP zihniyetinin ne yaptığı belli değil mi? Biz geldiğimizde...