08 / 05 / 2024

Avcılar Office 10 bayraklı

Avcılar Office 10 bayraklı

İzmir Bayraklı'da konut, ofis ve alışveriş merkezi olarak yükselecek olan Avcılar Office 10 projesi, Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilecek..

Avcılar Space'te son 2 konut yüzde 10 indirimle satışta!

Avcılar İnşaat'ın Avcılar Space projesinde yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Avcılar Space projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Avcılar'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli’nin 1.5 yıl önce başlattığı projeyle şimdiye kadar 1325 bina kentsel dönüşüme girdi. Patentini aldıkları "Avcılar Modeli" ile dönüşümde hızlı yol aldıklarını belirten Hançerli, “Bu yıl sonuna kadar en az 10 bin konut dönüşüme girmiş olacak" dedi.

Avcılar Firuzköy Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Avcılar ilçesi, Firuzköy Mahallesi, 150 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Avcılar'da 10 bin bina yenilenecek! 

İstanbul’daki 5.8’lik depremin ardından birçok ildeki binada hasar oluştu. Avcılar da deprem hasarın çok olduğu illerden biri oldu. Deprem sonrası Avcılar’da, belediye tarafından yapılan incelemelerden sonra 10 bin binanın yenileneceği duyuruldu…

Avcılar Caddebostan'da peşin alımda yüzde 25 indirim!

Avcılar Caddebostan projesinde yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat fırsatı sunuluyor. Projede ayrıca peşin alımda yüzde 25 indirim uygulanıyor. 

3S Firuze Konakları Avcılar ev fiyatları ne kadar?

İstanbul Avcılar Firuzköy Bulvarı'nda inşa edilmekte olan 3S Firuze Konakları'nda peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki 3S Firuze Konakları Avcılar ev fiyatları ne kadar?

Avcılar 3S Firuze Konakları fiyatları ne kadar?

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirimin yapıldığı 3S Firuze Konakları projesi 523 daire ve 45 dükkandan oluşuyor. Peki Avcılar 3S Firuze Konakları fiyatları ne kadar?

Avcılar Bizim Evler 7 İhlas fiyatları!

Bizim Evler 7 projesi İstanbul Avcılar Ispartakule'de yükseliyor. İhlas Holding imzası taşıyan Bizimevler 7 projesinde 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor...

Avcılar Konak Gayrimenkul Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Turizm İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcılar Konak Gayrimenkul Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Turizm İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Yakut ve Uğur Akçakoç ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

3S Firuze Konakları Avcılar daire fiyatları!

3S Firuze Konakları Avcılar projesi 523 konut ve 45 ticari birimden oluşuyor. Banka kredili ödemelere yüzde 10 iskonto yapılan 3S Firuze Konakları Avcılar daire fiyatları 370 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Avcılar 3S Firuze Konakları ev fiyatları!

Göl manzarasına hakim olan Avcılar 3S Firuze Konakları projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri sunuluyor. Projede nakit alımlara yüzde 10 indirim yapılıyor...

Avcılar Office 10 bayraklı Haberi

Avcılar Office 10 bayraklı

İzmir Bayraklı'da konut, ofis ve alışveriş merkezi olarak yükselecek olan Avcılar Office 10 projesi, Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilecek.. İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Avcılar İnşaat'In en yeni projesi olan Avcılar Office 10, İzmir Bayraklı’da yükselecek.

55 metre yüksekliğindeki 20 katlı tek kule olarak tasarlanan Avcılar Office 10 projesinde 100 metrekare ve 400 metrekare arasında değişen ofisler ve çarşı bulunacak. Konut, AVM ve ofis birimlerinin yer alacağı Avcılar Office 10 projesi 24 ayda tamamlanarak teslim edilecek. 100 milyon dolar yuatırımla yükselecekolan Avcılar Office 10 projesinin lansmanı ise henüz...