23 / 07 / 2024

avcılar park dükkan

avcılar park dükkan

Nisan ayında teslim edilecek olan Avcılar Park mağaza fiyatları üst parsel için metrekare birim fiyatı 6 bin 200 liradan başlıyor...

Emlak Konut GYO Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkanın yapı ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkan olacak şekilde 260 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatlarının alındığı belirtildi. 

Ata GYO Avcılar'da 2 dükkan aldı!

Ata GYO İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Kabataş mevkiinde, 6 Pafta, 23032 no.lu parselde kayıtlı, "Asma Katlı Depolu Dükkan" niteliğindeki 7 nolu bağımsız bölümü KDV Hariç 4 milyon 410 bin TL bedelle 529/66443 arsa paylı 8 nolu bağımsız bölümü KDV Hariç 4 milyon 557 bin TL bedelle satın aldı.

Avcılar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Avcılar kentsel dönüşüm mağdurları bugün toplanıyor!

120 bin kişinin yaşadığı Avcılar'da 7 bin binanın acilen yenilenmesi gerekiyor. Avcılar Kentsel Dönüşüm Mağdurları Platformu da bu konulara dikkat çekmek ve mağduriyetlerinin giderilmesi için Avcılar Havuz Meydanı'nda miting düzenleyecek...

Avcılar Sahil Parkı cazibe merkezine dönüştü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar Sahil Parkı'na parkta, oturma alanları, deniz kıyısında yürüyüş parkuru, koşu, bisiklet için özel yollar, go kart pisti, seyir terasları, spor sahaları inşa etti. İBB, alanı cazibe merkezine dönüştürdü.

Avcılar kentsel dönüşümle 'prestij kent' haline gelecek!

Kentsel dönüşüm tamamlandığında, hayata geçirilen diğer projelerle birlikte Avcılar'ın prestij kent haline geleceğini ifade eden Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, böylece ilçede yasanan göç sorununu tersine çevireceklerini söyledi.

İbrahim Babacan: Avcılar kentsel dönüşümle yenilenmeli!

İstanbul'da kentsel dönüşüme en çok ihtiyaç duyulan bölgenin Avcılar olduğunu belirten Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, "Avcılar'da proje geliştirilmiyor. İlçede 5 tane yenilenen bina bulamazsınız. Demek ki İstanbul'da kentsel değil rantsal dönüşüm var" dedi.

Nuri Altın: Avcılar'da dönüşüme hız verilmeli!

DSP Avcılar İlçe Başkanı Nuri Altın ilçede belediye tarafından yapılan ciddi bir yatırım olmadığını söyledi. Kaçak yapılaşmaya da dikkat çeken Altın, ilçede kentsel dönüşüm çalışmalarına ağırlık verilmesi gerektiğini belirtti.

Bursa Manastır'daki Avcılar Sitesi dönüşümle yenilenecek!

Bursa, Manastır bölgesinde yapılan ilk sitelerinden olan Avcılar Sitesi'nde Kentsel Dönüşüm kapsamında yıkılarak tekrar yapılması kararı alındı.

Avcılar'daki dönüşüme Dikmen Vadisi modeli geliyor!

Marmara Depremi'nin en fazla vurduğu Avcılar'da kentsel dönüşümde Ankara'da başarı ile uygulanan 'Dikmen Vadisi' ile 'Portakal Vadisi' modellerinde izlenen projeler öne çıktı.

Avcılar kentsel dönüşümüne Ankara modeli!

Marmara Depremi'nin en fazla vurduğu İstanbul Avcılar'da Kentsel dönüşümde Ankara'da başarı ile uygulanan 'Dikmen Vadisi' ile 'Portakal Vadisi' modellerinde izlenen projeler öne çıktı.

Trakya Cam’ın Enerji Avcıları ödüllerini aldı!

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi olan Trakya Cam, enerji tasarrufu konusunda toplumdaki duyarlılığı artırmak amacıyla kurduğu ‘Isıcam Tasarruf Akademisi’ kapsamında çeşitli kentlerde ‘Enerji Avcıları’ etkinlikleri düzenliyor...

Beylikdüzü - Avcılar arasındaki metrobüs seferleri yeniden başladı!

Avcılar'da D-100 kara yolunda üst geçidin çökmesi sonucu meydana gelen kazada, yoldaki tanker ve üst geçidin çöken kısmı, 2 vinç yardımıyla kaldırıldı. D100 kara yolu çift yönlü trafiğe açıldı, metrobüs seferleri yeniden başladı!

avcılar park dükkan Haberi

avcılar park dükkan

Banka kredisine uygun olan Avcılar Park projesi, Gül Proje ile Toya Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. 275 adet dairenin yer aldığı proje 9 blok halinde yükseliyor.Avcılar Park'ta teslimler Nisan 2013 tarihinde gerçekleşecek. 


Avcılar Park mağaza fiyatları şu şekilde;

Avcılar Park mağaza fiyatları üst parsel için metrekaresi 6 bin 200 TL'den başlıyor.

Avcılar Park mağaza fiyatları alt parsel için metrekare 14 bin 500 TL'den başlıyor.


Avcılar Park fiyat listesi;

2+1 daireler 400 bin TL ile 435 bin TL, 

3+1 daireler 525 bin TL ile 600 bin TL,

4+1 daireler 655 bin TL ile 685 bin TL, 

3+1 dubleks daireler 540 bin TL ile 600 bin TL, 

4+1 dubleks daireler 645 bin TL ile 700 bin TL, 

5+1 dubleks daireler 825 bin TL ile 850 bin TL 


Avcılar Park Konutları'nda fitness salonu,...