29 / 04 / 2024

Avcılar prefabrik okul

Avcılar prefabrik okul

Ülkelerindeki savaştan kaçıp Türkiye’ye sığınan Suriyeliler için Avcılar’da bir okul daha hizmete girdi. Prefabrik okulda ilk etapta 125 öğrencinin öğrenime başladığını vurgulayan Mehmet mazi, yeni kayıtlarla bu sayının artacağını bildirdi.

Avcılar Yeşilkent'te 2 okul inşaatı tamamlandı!

Avcılar Yeşilkent'te yatırım çalışmaları hız kesmiyor. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, "Neredeyse her cadde de çalışma yapıyoruz. Tamamlanan iki okulumuz 24+24 olmak üzere toplam 48 derslik açılmaya hazır" dedi.

Avcılar'da yeni okulun inşaatına başlandı!

Eğitime önem veren Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, yeni okul dönemi yaklaşırken Avcılar’da çocuklar için başlattığı eğitim seferberliğine devam ediyor.

İbrahim Ulusoy'dan Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Avcılar Yeşilkent'e okul, Ispartakule'ye pazar geliyor!

Avcılar Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında imarla ilgili önemli kararlar alındı. Toplantıda alınan karara göre Avcılar Yeşilkent'te okul, Ispartakule'de pazar yapılacak.

Avcılar İnşaat Bayraklı'da otistik çocuklar için okul yaptıracak!

Avcılar İnşaat, Bayraklı'da otistik çocuklar için 7 katlı bir okulun kaba inşaatını yaptıracak. Okulun protokolü İzmir Valiliği'nde imzalandı Avcılar İnşaat, 'Eğitime % İ00 Destek Projesi' kapsamında otistik çocuklar için bir okul yaptırıyor.

Avcılar'da Suriyeliler için okul açıldı!

Ülkelerindeki savaştan kaçıp Türkiye’ye sığınan Suriyeliler için Avcılar’da bir okul daha hizmete girdi. Prefabrik okulda ilk etapta 125 öğrencinin öğrenime başladığını vurgulayan Mehmet mazi, yeni kayıtlarla bu sayının artacağını bildirdi.

Avcılar Seyit Onbaşı İlköğretim Okulu'nda inşaat bitmedi!

İstanbul’un Avcılar ilçesinin Yeşilkent mahallesinde, “Konteyner okul” olarak bilinen Seyit Onbaşı İlköğretim Okulunda inşaat çalışmaları nedeniyle 2015-2016 eğitim öğretim yılı 1 hafta gecikmeli başlayacak.

Avcılar'da olimpik spor kompleksi ve Spor Lisesi yapılacak!

Eğitim, okul, spor ve sanat konularında Avcılar’da yapılacak tüm projelere her zaman destek vereceklerini ifade eden Başkan Dr. Toprak Benli, Avcılar'da olimpik spor kompleksi ve Spor Lisesi yapılacağını belirtti.

Avcılar Park Evleri örnek daire!

2013 yılının Nisan ayında teslimlerinin gerçekleşeceği Avcılar Park Evleri örnek daire fiyatları 400 bin liradan başlıyor...

İstanbul Avcılar Park'ta 525 bin TL'ye 3+1! Yüzde 1 peşin!

Teslimlerinin Nisan 2013'te gerçekleşmesi planlanan Avcılar Park projesinde yer alan dairelerin fiyatları 400 bin TL'den başlayıp, 850 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Emlak Konut Avcılar Kapadık arsa ihalesinde 380 milyon TL teklif!

Emlak Konut GYO Avcılar Kapadık arsa ihalesinde Maya Ticaret 380 milyon TL teklif verdi...

Avcılar Park nerede?

Toplam 39 bin metrekare arsa alanına sahip olan Avcılar Park nerede , iletişim ve proje detayları haberimizin içerisinde yer alıyor...

Avcılar Park Evleri 'nde 400 bin TL'ye 2+1 daire!

Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başladı Avcılar Park Evleri 'nde yer alan dairelerin teslimleri 2013 yılının Nisan ayında gerçekleşecek...

Avcılar prefabrik okul Haberi

Avcılar prefabrik okul

Ülkelerindeki savaştan kaçıp Türkiye’ye sığınan Suriyeliler için Avcılar’da bir okul daha hizmete girdi. 125 öğrencinim öğrenim gördüğü geçici eğitim merkezini, Uluslararası Şefkat Derneği açtı. Uluslararası Şefkat Derneği Başkanı Mehmet Mazi, Bahçelievler, Bahçeşehir, Küçükçekmece, Beylikdüzü ve Avcılar merkezdeki okullarında 2500’e yakın öğrencinin öğrenim gördüğünü, ihtiyaç olduğu için Avcılar’la Esenyurt sınırında yer alan Yeşilkent Mahallesi’ne de bir okul kurduklarını söyledi. Prefabrik okulda ilk etapta 125 öğrencinin öğrenime başladığını vurgulayan Mehmet mazi, yeni kayıtlarla bu sayının artacağını bildirdi. Mazi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın kararına göre Suriyeliler için açılan okullarda kayıtların açık tutulduğunu, yeni gelen Suriyeli her çocuğun kaydının alınacağını...