06 / 05 / 2024

Avcılar Prestij iletişim

Avcılar Prestij iletişim

Bornova'da yükselecek Avcılar İnşaat, yeni projesi Avcılar Prestij ile Bornova'da yeni bir dünyanın kapılarını açacak. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, 260 daireden oluşan projeyi 20 ay sonra teslim edeceklerini belirtti.

Avcılar Collet satış ofisi!

Avcılar Collet satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Batı Yapı tarafından hayata geçirilen Collet Avcılar projesinde 396 bağımsız birim bulunuyor.

Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim!

Ön satışların başladığı Damga Metro Göztepe projesi 273 konuttan meydana geliyor. Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim!

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar Residence projesinde toplamda 208 konut ve 50 ticari birim yer alacak. Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Avcılar kentsel dönüşümle 'prestij kent' haline gelecek!

Kentsel dönüşüm tamamlandığında, hayata geçirilen diğer projelerle birlikte Avcılar'ın prestij kent haline geleceğini ifade eden Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, böylece ilçede yasanan göç sorununu tersine çevireceklerini söyledi.

Arena İnşaat Pergamon Köşkleri iletişim!

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de konumlandırılan Pergamon Köşkleri projesinde kişiye özel ödeme alternatifleri sunuluyor. Arena İnşaat Pergamon Köşkleri iletişim...

Avcılar Bizim Evler 6 Ispartakule iletişim!

Avcılar Bizim Evler 6 Ispartakule iletişim için 0212 405 10 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin bu yılın ikinci çeyreğinde yapılacağı projede fiyatlar 461 bin TL'den başlıyor.

Avcılar Prestij Bornova güncel fiyatları!

Konum bilgisine göre İzmir Koleji'nin yanıbaşında bulunan proje 32 bin 500 metrekareye yayılıyor. Avcılar Prestij Bornova güncel fiyatları kapsamında daireler 290 bin TL' den başlıyor.

Avcılar Prestij Projeleri yatırımcısına yüzde 70 kazandırdı!

Avcılar İnşaat, Effect'le bir çok özelliği bir araya getirdi. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, çarşı, rezidans ve ofislerden oluşacak Effect'in yatırımcıya yüzde 100 kazandıracak bir tercih olduğunu belirtti.

Beylikdüzü Huzurlu Marmara iletişim!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara iletişim için 444 4 136 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 90 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje Avcılar İDO İskelesi 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Ispartakule Evleri Avcılar iletişim bilgileri!

Daire fiyatlarının 437 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek. Ispartakule Evleri Avcılar iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi.

Prestij Elit Bursa iletişim!

Prestij Elit Bursa iletişim için 444 16 99 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bursa Osmangazi'de inşa edilen projede dairelerin alanları 165 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor.

Bursa Prestij Elit iletişim!

Bursa Prestij Elit iletişim için 444 16 99 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede 3+1 dubleks ve 4+1 daireler yer alıyor.

Avcılar Prestij iletişim Haberi

Avcılar Prestij iletişim

Bornova'da yükselecek Avcılar İnşaat, yeni projesi Avcılar Prestij ile Bornova'da yeni bir dünyanın kapılarını açacak. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, 260 daireden oluşan projeyi 20 ay sonra teslim edeceklerini belirtti. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan Avcılar Prestij'in temelini yakında atacaklarını söyleyen Avcı, projenin İzmir'in en köklü, sosyal, eğitime, doğaya en çok önem veren merkez ilçelerinden Bornova'da kurulacağım söyledi. Projenin çevre yoluna 50 metrelik mesafesi ile şehrin her yerine kolay ulaşım sağlayacağını vurgulayan Avcı, şöyle devam etti: Prestij Bornova AVM'lere de yürüme mesafesinde. Projemiz mimari konsepti, zengin mekan tasalımı, ferahlık veren peyzajı, iç avlusu, yaz kış kullanılacak havuzlan ve spa alanlarıyla sn-a dışı bir yaşam imkanı sağlayacak. Bunların yanı sn-a kapalı devre kamera sistemi ve 24 saat...