15 / 05 / 2024

avcılar reşitpaşa-kuruçeşme alt geçidi

avcılar reşitpaşa-kuruçeşme alt geçidi

Avcılar'daki Reşitpaşa- Kuruçeşme altgeçidinin açılış törenine AK Parti İstanbul Milletvekilleri Hakan Şükür ve Tülay Kaynarca ile birlikte katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Avcılar'ın iki yakasını bir araya getirdik" dedi...

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

Sarıyer Reşitpaşa 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sarıyer ilçesi, Reşitpaşa (Mirgün) Mahallesi, 1824 ada, 1 ve 2 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Altında ibreler kırmızıya döndü! Tehlike çanları çalıyor! Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altının ons fiyatı dün 1912 dolarken bugn 1904 dolara geriledi. Altında ibreler kırmızıya döndü. Tehlike çanları çalıyor. Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Prof. Dr. Murat Utkucu, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Zeytinburnu Kazlıçeşme parselasyon planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi,Kazlıçeşme, Kazlıçeşme Alt ve Zeytinburnu Mahalleleri parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

Kuruçeşme'de 274.8 milyon TL'ye icradan satılık yalı!

T.C. İstanbul 12. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi, 169 ada 4 parselde yer alan yalıyı 274 milyon 784 bin 571 TL'ye satıyor...

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Kocaeli Kuruçeşme Tramvay Hattı için sözleşme imzalandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Kuruçeşme Tramvay hattında imzalar atıldı.

avcılar reşitpaşa-kuruçeşme alt geçidi Haberi

avcılar reşitpaşa-kuruçeşme alt geçidi


Reşitpaşa- Kuruçeşme altgeçidinin açılış törenine Başkan Kadir Topbaş'ın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekilleri Kadir Hakan Şükür, Tülay Kaynarca ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Açılışta konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Bizim görevimiz sizlere İstanbul'da hizmet etmek. Bunun için yetki verdiniz bize" diye konuştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Belediye Başkanlığı döneminde başlattığı yerel yönetim anlayışını devam ettirerek bugünlere geldiklerinin altını çizen Başkan Topbaş, " Türkiye de çok şeyler değişti. Aslında bunu millet olarak sizler yaptınız. Dünyada yaptığımız toplantılarda başarının altında yatan şeyin istikrar olduğu söylenmekte. İşte sizler bu ülkede başarıya imza atmak için istikrar yakalattınız. Bir hükümet oluşturdunuz. Bu istikrar sayesinde Türkiye bugünkü noktaya geldi. Türkiye deki başarıyı hazmedemeyenler, Türkiye'nin odak...