03 / 05 / 2024

avcılar üst geçit

avcılar üst geçit

Avcılar Derya Caddesi esnafı, yeniden yapılmak üzere yıkılan E-5 üstündeki geçidin bir an önce tamamlanmasını bekliyor: "Müşteri kaybettik, günlerdir siftah yapamıyoruz, çalışmalar uzarsa kiramızı ödeyemez hale geliriz"...

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy'ün geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy Genel Altyapı, Sanat Yapıları Ve Yol İnşaatı İşi'nin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu.

Ankara'da inşaat halindeki üst geçit tehlike saçıyor!

Ankara'da inşaat halindeki bir yaya üst geçidi madde bağımlılarının meskeni haline gelirken, bakımdan geçirilmeyenler de tehlike saçıyor. Geçitlerden bazılarının asansörleri çalışmıyor, kaplamaları dökülüyor, demirleri paslı halde duruyor...

Avcılar’daki riskli yapıların yenilenmesi planı meclisten geçmedi!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, İBB Meclisi'ndeki konuşmasında "Avcılar’daki riskli yapıların yenilenmesinin önünü açacak plan notu değişikliği 5’inci ayında da İBB meclisinden geçmedi. Ben Avcılar halkına sizleri şikayet ediyorum" dedi...

Lüleburgaz'da üst geçit yıkıldı! Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı!

Lüleburgaz'da E-5 karayolu üzerinde damperi açılan kamyon üst geçide çarptı. Kazada kamyon şoförü yaralanırken, üst geçidin yıkılmasıyla Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı.

Balıkesir'de üst geçit için protokol imzalandı!

Balıkesir'de 14 Kasım'da açılacak 10Burada AVM önüne üst geçit yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu ile Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu arasında protokol imzalaması yapıldı. 

Buca'da imar barışı fırsatçılarına geçit yok!

Buca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgede inşa edilen kaçak yapılar yıkılıyor. Kentte imar barışı fırsatçılarına geçit verilmiyor.

Zonguldak Gökgöl Mağarası Mevkisine sosyal donatılı üst geçit!

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Gökgöl Mağarası mevkisine sosyal donatılı üst geçit projesini açıkladı.

Erenler ADA AVM'ye yeni üst geçit!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Erenler ADA AVM bölgesine yeni bir üst geçit inşa ediyor.

Ankara Büyükşehir'den iki yeni üst geçit!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Anadolu Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği yaya üst geçitleri hizmete açıldı

Ankara Büyükşehir'den 5 yeni üst geçit!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi yapımını tamamladığı 5 yaya üst geçidini hizmete aldı.

Sakarya Ada AVM üst geçit projesinin inşaatı başladı!

Sakarya Erenler'de yer alan ADA AVM önüne kazandırılacak Üst Geçit Projesi’nde çalışmalar başladı.

Büyükçekmece’de kaçak hafriyata geçit yok!

Büyükçekmece Belediyesi kaçak hafriyat dökümüne geçit vermiyor. Belediye bu kapsamda ilçe sınırları içerisine kaçak döküm yapan hafriyat araçları suçüstü yakaladı ve polise teslim etti.

Ada AVM üst geçit projesinde çalışmalar başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada ADA AVM önüne inşa edilecek olan üst geçidin ihalesinin gerçekleştiğini belirtti.

avcılar üst geçit Haberi

avcılar üst geçit

Avcılar Derya Caddesi esnafı, şu günlerde pek dertli. Dertleri de bir köprü. 'Ne alaka' diye düşünmeyin. Zira sorunları köprüyle direkt alakalı. Şöyle ki: E-5 üzerindeki caddeyi karşı mahalleye bağlayan köprü yaklaşık iki hafta önce yıkıldığı için müşteri gelmiyor, daha doğrusu gelemiyor, hatta günler boyunca siftah yapamadıkları bile oluyor. Tabii iş yapamadıkça da ödemeler yapılamıyor, sıkıntı gün be gün artıyor. 


Ajans Habertürk muhabiri Soner Koçer'e dertlerini anlatan esnaf, "Kira veremeyecek hale geldik. Bu ay kirayı nasıl vereceğimizi kara kara düşünüyoruz. Endişeyle bekliyoruz ve bir an önce yeni bir köprü yapılmasını istiyoruz" diyor. E-5 üstündeki köprü iki hafta önce yıkıldı. Yerine yenisi yapılacak.

"BİR AYDA BİTECEK" 

Peki bölgenin can daman olan yaya üstgeçidi neden yıkıldı? Gümüşpala Mahallesi ile Denizköşkler Mahallesi'ni bağlayan Şükrü bey Üstgeçidi,...