07 / 05 / 2024

Avcılar yeni proje

Avcılar yeni proje

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, ''Avcılar'da Küçükçekmece Gölü'nün kenarındaki 1156 hektarlık alanı İstanbul Merkez Park yapmak istiyoruz. Bu bizim vizyon projemiz. İstanbul’da bunun gibi ikinci bir alan daha yok.''dedi.

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar Firuzköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Şirketten konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin ruhsatı alındı! 5 bin 785 yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO tarafından Avcılar Firuzköy'de inşa edilmesi planlanan projenin ruhsatı alındı. Proje kapsamında toplam 5 bin 785 yeni konut yapılacak...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2022 fiyat listesi!

Yeni konut yatırımları için harekete geçen Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan dev proje geliyor. Emlak Konut GYO yeni projesi olan Avcılar Firuzköy'ün tüm detaylarını açıkladı. İşte Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin detayları...

Emlak Konut GYO'dan Avcılar Firuzköy'e 5 bin 785 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avcılar Firuzköy'de 5 bin 785 yeni konut inşa edecek.

Bizim Evler 9'la Avcılar'a 1.200 yeni konut geliyor!

İhlas Holding imzasıyla hayata geçirilecek olan Bizim Evler 9 projesiyle Avcılar'a 1.200 yeni konut inşa edilecek.

Emlak Konut GYO'dan Avcılar Firuzköy'e yeni proje!

Emlak Konut GYO, TOKİ mülkiyetinde yer alan Avcılar Firuzköy'deki 1 milyon 971 bin 786 metrekarelik arsayı 1 milyar 420 milyon TL'ye satın aldı. TOKİ ve Emlak Konut GYO arasında protokol imzalandı. 

Avcılar Next'te ön talep toplanıyor! Yeni proje!

İzmir’i “yeni nesil yatırım” konsepti ile tanıştırmayı planlayan Avcılar Next projesinde ön talep dönemi başladı. Projeden 5 bin TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

Avcılar İnşaat Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Avcılar İnşaat, Bornova projesi için düğmeye bastı. Proje 23 milyon 234 bin TL'ye mal olacak.

Birikimevim Avcılar'da yeni şube açtı!

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile kişileri en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin her noktasında olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Birikimevim, yeni şubesini Avcılar'da açtı...

Avcılar yeni proje Haberi

Avcılar yeni proje

Park, doğal ve tarihi bin 156 hektarlık SİT alanı üzerine koruma amaçlı imar planıyla yapılacak. İstanbul’daki tek kadın belediye başkanı olan CHP’li Handan Toprak Benli, Aydınlık’a konuştu ve 2014 Yerel Seçimlerinden bu yana yönettiği Avcılar’daki büyük değişimi de aktardı.


Her gün saat 16.00’dan sonra vatandaşla yüz yüze görüşüyorsunuz. Vatandaştan en çok hangi konuda şikayet ve talepler geliyor?


İlk göreve geldiğimizde temizlik bir şikayet konusuydu. Şimdi bir teşekkür konusu oldu. Şimdi artık, elektronik atıkları nereye bırakacağını soruyor. Biz de atık kutusu getirdik. Bir Avrupalı gibi Avcılar halfa da artık bu tür ” taleplerle geliyor. Yani istek ve şikayetlerin niteliği değişiyor. Ben de bu görüşmelerden çok faydalanıyorum.


AVRUPALI İLÇE


Avrupa vurgusu yaptınız. ‘Avrupalı üçe’ hedefiniz için yapacaklarınız var mı?


Avcılar halfa yaşam biçimiyle zaten bunu istediğini...