03 / 05 / 2024

avcılar yol yenileme çalışmaları

avcılar yol yenileme çalışmaları

Yol yatırımlarına devam eden Avcılar Belediyesi ilçe genelindeki yol yenileme, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy'ün geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy Genel Altyapı, Sanat Yapıları Ve Yol İnşaatı İşi'nin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin altyapı işlerini Serra Mühendislik üstlenecek! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin altyapı, sanat yapıları ve yol işleri işini yer teslimi Serra Müh. Taah. İnş. San. Tic. Ltd. Şti.'ne gerçekleştirildi. İşte projeyle ilgili detaylar...

Avcılar'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli’nin 1.5 yıl önce başlattığı projeyle şimdiye kadar 1325 bina kentsel dönüşüme girdi. Patentini aldıkları "Avcılar Modeli" ile dönüşümde hızlı yol aldıklarını belirten Hançerli, “Bu yıl sonuna kadar en az 10 bin konut dönüşüme girmiş olacak" dedi.

Avcılar ve Büyükçekmece için plan talebi!

Mega kent İstanbul’un deprem açısından en riskli 2 ilçesinin belediye başkanları çarpıcı açıklamalar yaptı. Avcılar’da binlerce binanın yenileme beklediğini dile getiren Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, “Paraya pula bakmaksızın seferberlikle hareket etmeli...” diye konuştu.

Deprem sadece Avcılar’ın değil İstanbul’un meselesi!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, İstanbul depremi ile ilgili olarak, “Avcılar depreme hazır diyemeyiz, hazırlanmaya çalışıyor diyebiliriz. Hazırlanmak için düğmeye bastık. Yürüyerek değil koşarak yol alıyoruz. Kaybedecek vaktimiz yok” dedi...

Avcılar'ın yolları yenileniyor!

Yol yatırımlarına devam eden Avcılar Belediyesi ilçe genelindeki yol yenileme, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Avcılar'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Avcılar halkına güvenli ve rahat ulaşım olanakları sağlamak için bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

Avcılar-Tahtakale-Firuzköy yol kavşak uygulaması imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Esenyurt ilçesi, Avcılar - Tahtakale - Firuzköy arası yol kavşak uygulama projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı yarın askıdan iniyor.

Avcılar-Tahtakale-Firuzköy yol kavşak uygulaması imar planı askıda!

Esenyurt İlçesi, Avcılar - Tahtakale - Firuzköy arası yol kavşak uygulama projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı.

Avcılar'da kentsel dönüşüm için düğmeye basılıyor!

Avcılar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne bağlı Plan ve Proje Müdürlüğü'nce hazırlanan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim alanları raporu bugünkü meclis toplantısında onaylanırsa Avcılar'da kentsel dönüşümün yol haritası çizilmeye başlanacak.

Avcılar'da ruhsatsız işyerleri denetim altında!

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından ruhsatsız işyerleri, izinsiz inşai faaliyetler ile yol ve kaldırım işgallerine karşı yoğun mücadele yürütülüyor” dedi.

Avcılar'daki sosyal tesisler yenilenecek!

Avcılar Belediye Başkanlığı; Avcılar'daki sosyal tesislerin yapım onarım ve yenileme işini 1 Ekim 2014 tarihinde saat 09:30 'da ihaleye çıkarıyor. Yapım 166 günde tamamlanacak...

Avcılar'ın ulaşımı yeni yol ve metrolarla rahatlayacak!

Kadir Topbaş, Banliyö hattının Ispartakule'ye gelmesi için çalışmaların devam ettiğini, Mecidiyeköy Mahmutbey Metrosu'nun da Halkalı ve Ispartakule'ye kadar uzayacağını müjdeledi. Avcılar'ın ulaşımı yeni yol ve metrolarla rahatlayacak.

avcılar yol yenileme çalışmaları Haberi

avcılar yol yenileme çalışmaları


Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol yenileme, asfaltlama çalışmaları gibi birçok hizmetin altına imzasını atarken, önceki yıllarda belirli bölgelerde Avcılar Belediyesi tarafından imalatı yapılan dekoratif aydınlatma direkleri ve tesislerini ‘Tedaş’ standartlarında yenilerken, revizyonu tamamlanan aydınlatma tesislerinin de Bedaş’a teslimini yapıyor. Avcılar Belediyesi bünyesinde bulunan diğer kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalışarak, Avcılar ilçesinde yaşayan vatandaşların günlük yaşamın getirdiği olumsuzluklardan ve aksaklıklardan etkilenmemeleri için hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Avcılar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri ile beraber, Halide Edip Adıvar Parkı aydınlatma tesisi alt yapı çalışmalarını tamamladı.


Yaza Yenilenen Yollarla Giriliyor


Avcılar Denizköşkler Mahallesi’nde ikamet eden, yangın felaketine maruz kalan bir ailenin evinde, Destek Hizmetleri Müdürlüğü elektrik ve su tesisatı tadilatı yaptı. Tadilatın ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince evin boya...