01 / 05 / 2024

Avcılarpark Evleri fiyatları ne kadar

Avcılarpark Evleri fiyatları ne kadar

Toplam 275 adet konuttan oluşan Avcılar Park ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olmak mümkün. Gül Proje ve Toya Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projede satış sürecine devam ediliyor...

Avcılar Garden Evleri fiyatları!

Avcılar Garden Evleri fiyatları 550 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında teslimleri yapılacak olan Avcılar Garden projesi dört blok olarak hayata geçirildi...

Avcılar Ispartakule Evleri fiyatları ne kadar?

Kura çekimi 12 Temmuz'da gerçekleşecek olan Ispartakule Evleri başvuruları Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş aracılığıyla yapılabiliyor. Peki Avcılar Ispartakule Evleri fiyatları ne kadar?

Avcılar Ispartakule Evleri fiyatları!

Toplam 448 bin 726 metrekare üzerinde inşa edilen projede 240 aya kadar vadelendirme imkanı sunuluyor. Avcılar Ispartakule Evleri fiyatları 248 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Sultanbeyli İdilia Evleri fiyatları!

İdilia projesinde teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. Daire alanlarının 58 - 231 metrekare arasında değiştiği projede satışlar devam ediyor. İşte Sultanbeyli İdilia Evleri fiyatları...

Esenyurt Terrace Mix Evleri fiyatları!

Terrace Mix projesi Tem Bahçeşehir Gişeleri'ne 3 kilometre, E-5'e 500 metre, Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre uzaklıkta yükseliyor. Peki Esenyurt Terrace Mix Evleri fiyatları ne kadar?

Kartal Lekule Evleri fiyatları!

Tapu teslimleri hemen yapılan Lekule Kartal Konutları'nda yer alan dairelerin alanları 81 metrekare ile 132 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Peki Kartal Lekule Evleri fiyatları ne kadar?

Merkez Zekeriyaköy Evleri fiyatları!

Merkez Zekeriyaköy projesinde 2 oda 1 salon çatı dubleksi ve 3 oda 1 salon bahçe dubleksi olarak tasarlanan konutlar yer alıyor. Peki Merkez Zekeriyaköy Evleri fiyatları ne kadar?

Manzara Adalar Kartal Evleri fiyatları!

Anlaşmalı bankalardan daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanma imkanı sağlayan Manzara Adalar Evleri 305 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. İşte Manzara Adalar Kartal Evleri fiyatları...

Park Mavera Evleri fiyatları!

Toplamda 338 ticari birim ve 672 daireden oluşan Park Mavera Konutları 229 bin 241 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Park Mavera Evleri fiyatları ne kadar?

Kadıköy Yenitepe Evleri fiyatları!

Toplam 1.100 tane konuttan meydana gelen Yenitepe Kadıköy Rezidans projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri yer alıyor. Peki Kadıköy Yenitepe Evleri fiyatları ne kadar?

Bahçeşehir Vaditepe Evleri fiyatları!

Vaditepe Bahçeşehir projesinde yer alan konut tipleri arasında 2 oda 1 salondan 5 oda 2 salona kadar farklı alternatifler mevcut. Peki Bahçeşehir Vaditepe Evleri fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Vitrin Evleri fiyatları!

Sultangazi Sur Yapı Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. Peki Sur Yapı Vitrin Evleri fiyatları ne kadar?

Demir Lavida Evleri fiyatları!

Dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 500 metrekare arasında farklılık gösteren Demir La Vida Evleri'nin satış süreci devam ediyor. Peki Demir Lavida Evleri fiyatları ne kadar?

Avcılarpark Evleri fiyatları ne kadar Haberi

Avcılarpark Evleri fiyatları ne kadar

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Avcılar Park ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Proje, toplam 39 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Dairelerin; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 1 salon dubleks olarak dizayn edildiği Avcılar Park Evleri'nde satışlar devam ediyor.


İçerisinde 275 adet daire bulunan Avcılar Park ödeme planı kapsamında firma bünyesinde vadelendirme yapılıyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Avcılar bölgesinde inşa ediliyor. 



Gül Proje Toya Yapı ortak projesi olarak yaşama geçirilen Avcılarpark Evleri'nde; yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, spor alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları mevcut. 


Avcılar Park ödeme planı!


Avcılar Park ödeme planı dahilinde yüzde 1 peşinat veriliyor. Kalan...