06 / 05 / 2024

Avenues: the World School

Avenues: the World School

Teneffüs sırasında müze turu yapılabilen ilkokul, çok yakında New York’ta açılıyor. Üstelik, çocuğunuz şanslıysa ve siz yılda 40 bin dolar okul parası vermeye razıysanız bu ünlü sanatçıların eserlerinin yanında kendi çizdiği resimleri de asılı görebilecek

The World İnsights Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The World İnsights Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Evran tarafından kuruldu.

Koronavirüsten kaçan multi milyarderler yüzen villalara yöneldi!

Koronavirüsün etkisinden uzak durmak isteyen multi milyarderler Dubai'de bulunan yüzen villalara yönelmeye başladı. Zenginlerin, Dubai’de yapay olarak oluşturulan The World İsland'daki dünyanın ilk yüzen evlerine yoğun talep geldi. 

The World Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The World Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugüb Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Tetik, Fatih Ergüven ve Ömer Faruk Yalçın ortaklığında kuruldu. 

Face The World Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Face The World Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Omar Elnezzal ve Mohamed Grebici ortaklığında kuruldu.

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

Garanti Koza, Barclays ATP World Tour Finalleri’ne sponsor oldu!

Dünyanın en prestijli tenis turnuvaları arasında gösterilen ve Londra’daki The O2 Arena’da düzenlenen Barclays ATP World Tour Finalleri’ne Garanti Koza, 1+3 sene olmak üzere turnuvanın gold sponsorluğuna imza attı.

Emir Adıgüzel, Dünya Çimento Birliği’ni kurdu!

HeidelbergCement Group’un uluslararası ticaret şirketi HC Trading’in CEO’su Emir Adıgüzel, Dünya Çimento Birliği’ni (The World Cement Association) oluşturdu.

ISVEA, POPDES listesinde bu yıl 21. sırada yer aldı!

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından söz ettiren İtalyan markası ISVEA, her yıl A'Design Award & Competition tarafından oluşturulan POPDES (Popular Designers Most Popular Designers of The World) listesinde, bu yıl 21. sırada yer aldı.

The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bilal Demirhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Realty World'e Amerika'dan ödül!

Amerika'dan ödül Realty World'e Amerika'dan ödül geldi. Florida Eyaleti Miami Salt Beach The Palms otelinde gerçekleştirilen ödül töreninde Realty World Türkiye, Başkanlık Özel ödülüne layık görüldü.

Dubai'de su altındaki villalar 3,5 milyon TL'ye satılıyor!

Dubai'deki "The World Islands Project" isimli dünya şeklindeki yapay adaların bir kısmına en alt katı su altında kalan üç katlı villalar inşa ediliyor. Projede fiyatlar 3 milyon 500 TL'den başlıyor!

Türkiye MIPIM Fuarı'na hazırlanıyor!

Dünyanın en büyük Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM-The World's Property Market, bu yıl 26. kez düzenlenecek. Fuar, 10-13 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek.

Anthill Frasers Hospitality Hotel'e ödül!

Ant Yapı’nın Bomonti’deki binası Anthill Residence’ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul’un bağlı olduğu otel zinciri Frasers Hospitality grubu, 'The World Luxury Hotel Awards 2014’ yarışmasından ödülle döndü.

Avenues: the World School Haberi

Avenues: the World School

Esquire dergisinin eski yayıncısı Alan Greenberg, Edison Okulları’nın kurucusu Christopher Whittle ve Yale Üniversitesi eski başkanı Benno Schmidt, bu eylül itibariyle New York’ta iddialı bir özel okul açmaya hazırlanıyor. Avenues: the World School’un (Dünya Okulu: Avenues) en dikkat çekici özelliğiyse verilecek eğitimin sanat odaklı olması.


10’uncu Cadde ve 26’ncı Sokak’ın köşesinde, çatıda dalgalanan Amerikan bayrağıyla sıradan bir okul gibi görünen Avenues, pek çok müze ve sanat merkezinden iddialı bir koleksiyona ev sahipliği yapıyor. Zaten binanın üzerindeki bayrak da öyle sıradan bir bayrak değil, ünlü sanatçı Frank Benson’ın bir sanat eseri.


Eğitimin ana odağı sanat olunca, okula ait özel sanat koleksiyonunun da bir müzeyi andırması doğal. Takashi Murakami’nin çizgi film karakterini andıran çiçek çalışmasını mı tercih edersiniz yoksa Ed Ruscha, John Baldessari...