14 / 05 / 2024

avi alkaşın oğlu

avi alkaşın oğlu

Alkaş Danışmanlık şirketinin sahibi Avi Alkaş'ın oğlu Alp Alkaş vefat etti...

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Emrah, oğlu Tayfun'u mirasından men etti!

Emrah’ın oğlu Tayfun Engin Çolak, babasının bir ev aldıktan sonra mirasından feragat ettiğini açıkladı. Annesi ise “Kabul etmemesi için mücadele verdim. Karşı taraf oğluna bir şişe süt almamıştır” diye konuştu.

Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat evleniyor!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat, cumartesi günü aile arasında yapılacak nikah ile evleniyor.

Çimento kralının oğlu Çırağan'da evlendi!

Hintli çimento kralının oğlu, Çırağan Sarayı'nda evlendi. 5 milyon dolara yapılan düğüne 300'ü aşkın davetli katıldı.

Avi Alkaş: Yarını çok iyi okumamız lazım!

JLL Ülke Başkanı Avi Alkaş, "2030'da bugünün Y kuşağı o günün harcamaya yönelik kuşağı olacak. Bu kuşağın isteklerini doğru kurgulamak lazım. Yarını çok iyi okumamız, çok iyi ortaya koymamız lazım" dedi.

Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğlundan 3 milyar dolarlık miras davası!

Yedi yıl önce geride 3 milyar dolarlık servet bırakıp vefat eden işadamı Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğlu Mehmet Tatlıcı, üvey anne ve üvey kardeşine milyar dolarlık mirastaki gayrimenkullerin paylaştırılması için dava açtı.

Dündar Kılıç'ın oğlu Dünay Kılıç'a sahte senet davası!

İSTANBUL’da ilginç bir ‘sahte senet’ davası açıldı. Davacı tarafta, Türkiye’nin en eski sanayici ailelerinden Ellialtıoğlu Ailesi'nden Ahmet Feyzi Ellialtıoğlu yer alıyor. Hakkında dava açılan iki isimden biri ise, Dündar Kılıç’ın oğlu yönetmen Dünay Kılıç.

Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan'dan ev açıklaması!

Şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, babasının kendisine ev aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi.Erdoğan, "Bizzat kendi ağzımla diyorum komik şeyler. Kesinlikle öyle bir şey yok. Görüşmüyoruz ki böyle bir şey yapsın" ifadelerini kullandı.

Abdullah Bayram, oğlu Mustafa Bayram'ı evlendiriyor!

Denge Yapı'nın sahibi Abdullah Bayram'ın oğlu Mustafa Bayram, Rumeysa Çizmeci ile dünya evine giriyor. Çiftin nikahı 7 şubat Pzar günü gerçekleştirilecek.

Zeki Toçoğlu Akçay Barajı inşaatını inceledi!

Akçay Barajı yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Şehrimizin 50 yıllık içmesuyu ihtiyacı Akçay Barajı’ndan karşılanacak, şehrimize verilen sudan önemli ölçüde tasarruf etmiş olacağız" dedi

Harun Çalımlıoğlu: Araziye yatırım yapın!

Bursa merkezli Çalımlıoğlu Gayrimenkul'ün Başkanı Harun Çalımlıoğlu, küçük girişimcinin, yatırım yaparken nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda yeterince bilgi sahibi olmadığını söyledi.

Kamil Saraçoğlu Kütahya'daki kentsel dönüşümü anlattı!

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya’da 13 mahallede uygulanması planlanan kentsel dönüşüm ile ilgili mahalle sakinleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

avi alkaşın oğlu Haberi

avi alkaşın oğlu

Başta AK Merkez olmak üzere bir çok önemli alış veriş merkezine hizmet veren Alkaş Danışmanlık şirketinin sahibi Avi Alkaş'ın  oğlu Alp Alkaş Londra'da kaldığı evde vefat etti.


Dün geceyarısı evinde fenalaşarak hayatını kaybeden 27 yaşındaki Alp Alkaş’ın kalp krizi geçirmiş olabileceği öne sürülüyor.


Alp Alkaş, Robert Kolej’de tamamladığı lise eğitiminin ardından, 2007 yılında Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştu. 


Yüksek lisans öğrenimini de yine Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme Bilişim Sistemleri üzerine tamamlayan Alkaş, Alkaş Danışmanlıkta Yönetim ve Operasyon Uzmanlığı yapmıştı.


Emlakkulisi ailesi olarak merhum Alp Alkaş’ın ailesine baş sağlığı, kendisine Allah’tan rahmet...