01 / 07 / 2024

Avla Kompost

Avla Kompost

Avla İnşaat Maden Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Alihan Akbeniz, Zeynep Kübra Akbeniz, Avla Kompost tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu.

Tarımda bir başarı daha! Tarımsal atıktan yapılan gübre verimi % 42 artırdı

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele Araştırma Enstitüsünce tarafından yürütülen çalışmada, tavuk gübresi, ayçiçeği ve mısır atıklarından organik madde değeri yüksek kompost elde edildi.

Kadıköy'de samandan hizmet binası!

Kadıköy Belediyesi, 40’a yakın gönüllü ile birlikte yığma saman balyasından Ekolojik Yaşam Parkı ve Kompost Eğitim Merkezi inşa ediyor. Bu bina Türkiye'de ilk olarak imece usulü yapılıyor.

Kadıköy'de samandan bina inşa ediliyor!

Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Kadıköy Belediyesi, 40’a yakın gönüllü ile birlikte yığma saman balyasından Ekolojik Yaşam Parkı ve Kompost Eğitim Merkezi inşa ediyor

Kadıköy'e Ekolojik Yaşam Parkı kurulacak!

Kadıköy Belediyesi, Eğitim Mahallesi'nde bulunan Kemal Sunal Parkı'na Ekolojik Yaşam Parkı kuracak. Parka, 60 metrekarelik Kompost Eğitim Merkezi inşa edilecek.

Manisa'da içme suyu şebekeleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’nin Avlaşa Mahallesinde 8 bin 625 metre içme suyu şebeke hattı döşeme çalışmalarına başladı.

Buca Entegre Kompost Gübre tesisi için protokol imzalandı!

Buca Belediyesi zihinsel ve ruhsal engellilerin istihdam edileceği Entegre Solucan ve Kompost Gübre Tesisi’nin startını verdi. Belediye tesis için protokol imzaladı.

Buca Belediyesi kompost gübre tesisi kuruyor!

Buca Belediyesi ilçede budama ve çim atıkların geri kazanılmasını sağlamak için Kompost Gübre Tesisi kuruyor. Kaynaklar bölgesinde 200 metre karelik alana kurulacak tesiste çalışmalar başladı.

Avla İnşaat Maden Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avla İnşaat Maden Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Alihan Akbeniz, Zeynep Kübra Akbeniz, Avla Kompost tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu.

Kompost tebliği tam metni!

Bir faaliyet sonucunda ortaya çıkan veya işletmelerden kaynaklanan atıklar hakkında kompost tesislerinin teknik kriterlerinin belirlenmesine ilişkin Kompost tebliği, 5 Mart 2015 tarihinde 29286 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kapadokya Avla Dağı ve çevresine sit irdeleme!

Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Kapadokya Bölgesi Avla Dağı ve çevresi ile ilgili sit irdeleme çalışmalarının ivedilikle tamamlanarak sonuçların Kurul'a sunulmasına karar verdi. Kurul kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Migros Entegre Atık Yönetim Planı oluşturacak!

Sürdürülebilir enerji kaynağı olarak elektrik ve ısı enerjisine dönüşebilen biogaz ve kompost üretimini seçen firma, 14 bin 160 ton organik atık ile 1 milyon 416 bin metreküp biogaz elde etti...

Beykoz Belediyesi Sıfır Atık projesini başlattı!

Türkiye’de bir ilk olarak Beykoz’da kurulan Atık Yönetim Merkezi’nde organik atıkların yerinde dönüşümü ve yönetimi gerçekleştiriliyor. Belediye, projesiyle atıkları çöp olarak değil doğaya faydalı kompost malzeme olarak toprakla buluşuyor...

Kayseri Katı Atık Tesisi inşaat işleri ihalesi 30 Ocak'ta!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Katı Atık Yönetim Projesi kapsamında yapılacak olan katı atık düzenli depolama tesisi ve pilot kompost tesisi inşaatı işini ihaleye çıkarıyor.

Avla Kompost Haberi

Avla Kompost
Avla İnşaat Maden Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Alihan Akbeniz, Zeynep Kübra Akbeniz, Avla Kompost tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu.


Avla İnşaat Maden Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri, 2) Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri,kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler,...