05 / 05 / 2024

Avlu Torbalı satış ofisi

Avlu Torbalı satış ofisi

Avlu Torbalı projesi Nurem İnşaat tarafından İzmir Torbalı'da hayata geçirildi. 17 bin metrekare alana sahip projenin lansmanı yarın gerçekleşecek...

Kocaeli Avlu 112 Residence satışta! Yeni proje

Türköz İnşaat tarafından inşa edilen Avlu 112 konut projesi satışa çıktı. Projede toplam 112 adet konut, 4 adet dükkan inşa edilecek.

Profilo PSU7HIJ toz torbalı süpürge ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıktı!

Profilo elektrikli süpürge almak isteyenler için uygun fiyatlı PSU7HIJ toz torbalı süpürgeyi satışa sundu. Aynı zamanda, ek garanti ve bakım fırsatı imkânı da sunan Profilo, birçok kredi kartına taksit seçeneğinin de bulunduğunu paylaştı.

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Torbalı'da 14.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Torbalı Satış Memurluğu, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı 14 milyon 669 bin 692 lira bedelle satışa çıkardı.

AK Parti'den İzmir Torbalı'daki arsa satışına tepki! 

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un arsa satışı kararına tepki göstererek, "Bu karardan vazgeçin" dedi.

İzmir Torbalı'da 16.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan gayrimenkulü 16 milyon 510 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Torbalı'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Torbalı İcra Dairesi, İzmir ili, Torbalı ilçesi, Pancar Mahallesi, 2284 parselde yer alan çırçır fabrikası ve ekipmanlarını 14 milyon 282 bin 209 TL'ye icradan satıyor...

Torbalı’da 2019 Şubat ayında 355 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı (TÜİK) Şubat ayı ülke geneli konut satışları açıklandı. Torbalı’da konut satışları zirvede olarak belirtildi. 

İzmir Torbalı'da 8.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Yazıbaşı Mahallesi, Karaselvi Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 8 milyon 945 bin 595,17 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Torbalı'da 7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika için ilk ihale tarihi 23 Ekim 2018 olarak belirlendi. 

TOKİ İzmir Torbalı'da 286 konut satıyor!

TOKİ İzmir Torbalı'da alt gelir grubu kapsamında 127, orta gelir grubu kapsamında 159 konut satıyor.  Fiyatların 166 bin 709,49 TL'den başladığı projede kuralar 9 Temmuz'da çekilecek.

İzmir Torbalı'da 7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Torbalı Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 7 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Torbalı'daki bina 5 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı ile İzmir İli Torbalı İlçesi Yazıbaşı Mahallesi'nde Maliye Hazinesi adına kayıtlı binanın satışı onaylandı..

Avlu Torbalı satış ofisi Haberi

Avlu Torbalı satış ofisi

Konut ve ofis satışları devam eden Avlu Torbalı projesi toplam 237 konut ve 233 ofisten oluşuyor. Avlu Torbalı Evleri Nurem İnşaat imzası taşıyor. 


Avlu Torbalı projesi "Kentin yeni buluşma noktası" sloganıyla tanıtılıyor. 6 blok olarak planlanan Avlu Torbalı  Evleri'nde 1+1,1+1 dubleks, 2+1, 2+1 loft seçeneklerine yer veriliyor. 


İzmir Torbalı'da yükselecek olan Avlu Torbalı Konutları konum olarak, Yeni Devlet Hastanesi karşısı, Adalet Sarayı yanında yer alıyor. Avlu Torbalı projesi İzmir’e 30 kilometre, Adnan Menderes Havalimanı’na 20 kilometre uzaklıkta hayata geçirildi.


17 bin metrekarelik alana sahip olan Avlu Torbalı projesinde otopark, 7/24 güvenlik, vale, resepsiyon ve temizlik servisi hizmeti gibi olanaklar da sunuluyor. 


Adres:  Torbalı Adliyesi yanı, Yeni Devlet Hastanesi karşısı İzmir/ Torbalı


Avlu Torbalı satış ofisi!

TEL: +90 232 449 00 79

WEB: www.nurem.com.tr 

Gizem...