18 / 05 / 2024

AVM açılışları hızlandı mı

AVM açılışları hızlandı mı

Anadolu'dan gelen talep doğrultusunda açılan AVM'lerin sayısı hızla artarken doluluk oranları, duyulan ihtiyacı doğrular nitelikte. Kişilerin talep ettikleri büyük markalar da Anadolu'da açılan AVM'lerde geniş metrekarelerde konumlanıyor.

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı ne zaman açılıyor? Resmen tarih verildi! Ankara-İzmir arası 3,5 saate düşecek!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılış tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar ve o tarih...

KKM hesapları dolu dizgin gidiyor! KKM hesaplarında biriken para 2 trilyon lirayı aştı!

Kur korumalı mevduat hesaplarında yatırımcıların yoğun ilgisi devam ediyor. Faiz üst sınırının kaldırılmasının ardından yeni hesap açılışları hızlanırken, 28 Nisan haftasında KKM hesaplarında 137,7 milyar liralık artış yaşandı.

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor!

Heyecanla beklenen Konya ile Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor. Hızlı tren hattı ile Konya, Karaman arasındaki seyahat süresini 40 dakikaya düşecek.

2022'de AVM açılışları hızlanacak!

Türkiye’de senelik 160 milyar Türk Lirası'na yakın satış gerçekleştirilen ve 2 milyarı aşkın ziyaretçi ağırlayan AVM’lerde toparlanma hızlı oldu. AYD Başkanı Hüseyin Altaş, 2022'de 4-5 yeni AVM'nin daha açılacağını belirtti.

Otel açılışları hızlandı!

Kovid-19 salgınına rağmen otel yatırımları hız kazandı. Accor Grubu ve Cactus Grubu Bodrum'daki yeni yatırımlarını yakın zamanda hizmete sunuyor.

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler mecliste!

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bodrum'da Kovid-19 hareketliliği! Otel açılışları hızlandı!

‘Güvenli tatil’ ile 2020 turizm sezonunda dünya turistlerinin uğrak merkezi olan Bodrum, yeni sezona da hızlı giriyor. Bodrum, dünya markaları arasında yerini güçlendirirken, salgın etkisiyle yaşam 12 aya çıkıyor.

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı.

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

Kapalı Maraş'ın açılma süreci hızlandırılıyor!

Ankara ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) yönetimi, koronavirüsle beraber 1974 yılından bu yana kapalı olan Maraş'ın açılması hakkında çalışmalar hızlandı. 46 yıl boyunca kapalı olan "Hayalet Şehir" in yeniden faaliyete geçmesi için yol haritası belirlendi.

AVM açılışları hızlandı mı Haberi

AVM açılışları hızlandı mı

Anadolu'dan gelen talep doğrultusunda açılan AVM'lerin sayısı hızla artarken doluluk oranları, duyulan ihtiyacı doğrular nitelikte. Kişilerin talep ettikleri büyük markalar da Anadolu'da açılan AVM'lerde geniş metrekarelerde ve merkezi noktalarda konumlanıyor. Tüketiciler, tüm kategorilerdeki mağazaları ve kültürel-sanatsal-eğlence etkinliklerini bir arada bulabildikleri için çoğunlukla AVM'leri tercih ediyor. Prime Development CEO'su Dr. Artuğ Çetin, İskenderun, Antakya ve Gaziantep'te açtıkları alışveriş merkezlerinin de kısa sürede sosyal yaşamın ve ekonominin can damarı haline geldiğine dikkat çekti. Özellikle Anadolu kentlerinde yapılan yatırımların ilk olmaları açısından hem yatırımcı, hem perakendeci hem de tüketici nezdinde büyük önem taşıdığını vurgulayan Çetin "Müşterinin karşısına yatırımcının ve perakendecinin prestijini korumak için kusursuz bir proje ile çıkmamız gerekiyor. 'İlk olma' iddiamız bizim başarı ile taşıdığımız bir sorumluluk o yüzden tüm süreçlere...