26 / 07 / 2024

AVM beyanları 25 Mart

AVM beyanları 25 Mart

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, geçen yıl içinde kira geliri elde edenlerin, bu gelirlerini 25 Mart'a kadar beyan etmeleri gerektiğini bildirdi. Şimşek, yıllık gelir vergisi beyan döneminin başladığını söyledi.

Rönesans Holding’e kötü haber: Hilltown Karşıyaka AVM'deki kaçak dükkanlar yıkılacak!

Rönesans Holding’e ait Hilltown Karşıyaka AVM'de kaçak yapılar inşa ettiği ortaya çıkmış ve İşletmeye toplam 25 milyon TL para cezası kesildi. Rönesans Holding'in kaçak yapılar için imar planı değişikliği talebi reddedilirken, ruhsatsız dükkanların yıkılacağı açıkladı.

AVM gezginlerine müjde! Baydöner’de yüzde 25 indirim kampanyası başladı! İşte şartlar

Döner ve İskender’in vazgeçilmez lezzet durağı Baydöner Ziraat Bankası ile işbirliğine imza attı. Bankkart’a özel Baydöner’de tüm İskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim sunulacak.

AVM ve karma projelerde sağlık klinikleri yapılmalı!

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün önemli projelerine imza atan Engin Yıldırım, 'AVM ve karma projelerde sağlık birimlerinin açılması' başlıklı yazıyı kaleme aldı.

AVM yatırımı yaparken hangi özelliklere dikkat edilmeli?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün önemli projelerine imza atan Engin Yıldırım, 'İkinci şans arayan AVM'lerin değişimi' başlıklı yazıyı kaleme aldı.

AVM yönetimine dair 25 altın ipucu!

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım "AVM Yönetimine Dair 25 Altın İpucu" başlıklı bir yazı yayınladı. İşte Yıldırım'ın o yazısı...

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Pendorya AVM'de kira bedellerine yüzde 25 indirim yapılacak!

TSKB GYO'nun portföyünde yer alan Pendorya Alışveriş Merkezi'nde, kiracıların normalleşme sürecindeki faaliyetlerine destek olunmasını teminen Ağustos 2020 dönemine ilişkin sabit kira bedellerine yüzde 25 oranında indirim uygulanmasına karar verildi.

Söğütlüçeşme'de yapılacak 'AVM Gar' projesinin maliyeti 193 milyon 794 bin TL!

TCDD’nin İstanbul’daki Söğütlüçeşme’ye yaptıracağı “AVM Gar”ın projesi ortaya çıktı. AVM, 25 yıl boyunca inşaatı yapan şirket tarafından işletilecek ve şirket, açılış öncesi aylık sadece 32 bin TL, sonrasında da 161 bin TL kira ödeyecek...

Samsun Atakum'daki AVM’ye jet çed!

Samsun Atakum Mimarsinan Mahallesi'ndeki AVM ile ilgili 25 Aralık'ta başlayan 31 Aralık'ta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sunulan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci 2 Ocak 2020 tarihinde sona erdi.

Toplam AVM arzı 12,91 milyon metrekareye çıktı!

Cushman & Wakefield 2019 1.Çeyrek Gayrimenkul Pazar Analizleri Raporu'na göre, birinci çeyrekte pazara 25 bin metrekare yeni arz giriş yaparak toplam AVM arzı 12,91 milyon metrekareye çıktı...

RLI CONNECT İstanbul etkinliği 24-25 Ekim’de!

RLI CONNECT 2012 yılında bu yana perakende etkinliklere devam ediyor. RLI CONNECT bu kez 24- 25 Ekim'de İstanbul'da AVM yatırımcısını bir araya getirecek.

Akiş GYO Akasya AVM ve Akbatı AVYM'deki kiralarında kuru sabitledi!

Akiş GYO, Akasya AVM ve Akbatı AVYM'deki kiralar için Temmuz ayı kurunun A.B.D dolar kurunun 3,25-TL, EURO kurunun ise 3,60-TL olarak belirlenmesine karar verdi.

Emaar AVM Libadiye mağazaları!

Emaar Square Mall hizmete açıldı. İşte yıllık 25 milyon ziyaretçi hedefleyen Emaar AVM Libadiye mağazaları...

AVM beyanları 25 Mart Haberi

AVM beyanları 25 Mart

Kira geliri elde edenlerin de geçen yılki gelirleri için 25 Mart 2015 tarihine kadar beyanname vermeleri gerektiğine dikkati çeken Şimşek, şunları kaydetti: "2014 yılında konut ve iş yerlerini kiraya vererek gelir elde eden kişilerden, konut kira geliri için istisna tutarı olan 3 bin 300 lirayı aşanlar ile iş yeri kira geliri için stopaja tabi kira gelirinin beyan sınırı olan brüt 27 bin lirayı, stopaj yapılmayanlarda ise beyan sınırı olan bin 400 lirayı aşanların, yıllık gelir vergisi beyannamesi vermeleri gerekiyor. Gelirleri bu tutarların altında kalan vatandaşlarımız ise kira gelirleri için yıllık beyanname vermeyecek." Bakan Şimşek, vatandaşların beyanname verip vermeyeceklerini, Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) internet sitesinde yer alan "Kira Geliri Elde Edenler İçin Beyanname Düzenleme Rehberi" ile bu konuya ilişkin hazırlanan...