22 / 05 / 2024

avm çalışmaları

avm çalışmaları

Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Nizamettin Kaya, yasalara karşı hareket edildiğini ve kültürel değerlerin yok edildiğini dile getirdi.

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Manisa Prime'da çalışmalar sürüyor!

Manisa Prime'da çalışmalar devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesinin en büyük projelerinden birisi olan AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi ‘Manisa Prime’ projesinde bodrum kat kolon ve perdelerinin yapımına geçildi.

Rize Şimal AVM'de çalışmalar sürüyor!

İnşaat çalışmaları devam eden Rize Şimal AVM'nin bölgeye değer katması bekleniyor. AK PARTİ Rize Milletvekili Hasan Karal AVM ile ilgili olarak; "Rize alışveriş merkezi ile anlık uğranılan yer olmaktan çıkacak" dedi.  

Antalya Real AVM'de yıkım çalışmaları başladı!

ANTALYA'nın büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Real AVM'de yıkım çalışmaları başladı.

Kemeraltı Çarşısı'nda inşaat çalışmaları durdu!

İZMİR’de tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda 4 ay önce yerine AVM yapmak için yıkılan binanın temelinde inşaat çalışmaları, ortaya çıkan tarihi kalıntılar nedeniyle durdurdu.

TOKİ Afyonkarahisar Emekli Konutları'nda çalışmalar hızlandı!

Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege, ildeki TOKİ emekli konutları hakkında bilgi verdi. Çalışmaların hızlandığını belirten Ahmet Ege 1073 konutun yanı sıra burada 3 AVM, 2 Cami ve bir okulun yapılacağını belirtti.

Mitsubishi Electric toplu kullanım alanlarının çalışmalarına talip!

Mitsubishi Electric Genel Müdürü Şevket Saraçoğlu, oteller, AVM'ler, otoparklar, tüneller, havuzlar gibi her türlü toplu kullanım alanında bulunan dev iklimlendirme sistemlerinin otomasyon çalışmalarına talip olduklarını söyledi.

İsmail Özcan R'Estate Center için çalışmalarımız devam ediyor!

R'Estate Center Genel Müdürü İsmail Özcan, Yenilikçi bir proje olarak geliştirilen, 1 Eylül 2014'te kapılarını açacak, Türkiye'nin ilk emlak avm'si R'Estate Center için çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor dedi...

Ege Perla'nın inşaat çalışmaları Aralık 2015’te tamamlanacak!

170 milyon dolar yatırım değeri olan İş GYO’nun Ege PERLA projesinde inşaat hızla devam ediyor. Yüzde 68’lik satışın gerçekleştiği projede AVM marka karması çalışmaları da başladı.

Samsun'da Çiftlik Cadde AVM çalışmaları başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından İstiklal ( Çiftlik ) Caddesi' nde yapılacak alt yapı ve üst yapı iyileştirme çalışmaları başladı. Yapılan çalışmaların üç ay kadar süreceği belirtiliyor...

Atakule AVM Atrium çarşı bölümü yıkım çalışmaları devam ediyor!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Başkent Ankara'da yer alan Atakule AVM Atrium çarşı bölümü yıkım çalışmaları devam ediyor.

Halikarnas Disco'ya inşaat yasağı geldi, çalışmalar devam ediyor!

Halikarnas Disco, 2 yılın ardından 18 Temmuz’da açılacak. Ancak Halikarnas’taki tadilat çalışmalarının izinsiz olduğu ortaya çıktı. Diskodaki inşaat faaliyetleri, inşaat yasağı başlamış olmasına rağmen son sürat devam ediyor

FSM ve Haliç köprüleri bakım çalışmaları azalarak sürüyor!

İstanbul’da FSM Köprüsü’ndeki bakım çalışmaları nedeniyle yaşanan çile, biraz azalarak da olsa sürüyor

avm çalışmaları Haberi

avm çalışmaları


Bursa Mudanya'da AVM çalışmaları için başlayan kazılar esnasında, antik kent kalıntılarına rastlandı. Olay üzerinde çalışmalar Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurulu tarafından durduruldu. İnşaatı durdurma kararı tekrar gözden geçirilince, AVM inşaat çalışmalarının yeniden başlamasına izin...