01 / 08 / 2024

AVM harita uygulamaları

AVM harita uygulamaları

Akkök Holding'in gayrimenkul sektöründeki ilk yatırımı Akmerkez ve Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı ve Akasya’da mağaza çeşitliliğini artırmak için çalışmalar yürütülüyor. Venuex ile gerçekleştirilen işbirliğiyle misafirler, alışveriş merkezlerinde aradıklarını kolayca bulabilecek.

Meydan İstanbul AVM 3 ödül kazandı!

Meydan İstanbul Alışveriş Merkezi, European Property Awards 2018 yarışmasında 3 ayrı ödül kazandı. Meydan İstanbul AVM, Londra’da yapılan yarışmada yeni jenerasyon uygulamalarıyla rakipleri geride bıraktı.

AVM'lerde harita uygulamaları kullanılacak!

Akkök Holding'in gayrimenkul sektöründeki ilk yatırımı Akmerkez ve Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı ve Akasya’da mağaza çeşitliliğini artırmak için çalışmalar yürütülüyor. Venuex ile gerçekleştirilen işbirliğiyle misafirler, alışveriş merkezlerinde aradıklarını kolayca bulabilecek.

Tekirdağ'da İmar Uygulamaları paneli düzenlendi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ile ortaklaşa “İmar Uygulamaları” konulu panel düzenledi.

Adana'da 10 yılda 25 bin hektar tarım arazisi yapılaştı!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin meclis üyesi Ulaş Çetinkaya, Adana il sınırları içerisinde çarpık kentleşme ile imar planları ve harita uygulamalarının zamanında yapılmamasından son 10 yılda yaklaşık 25 bin hektar tarım alanının heba edildiğini bildirdi.

Adana'da 25 bin hektar alan yapılaştı!

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li meclis üyesi Ulaş Çetinkaya, Adana il sınırları içerisinde çarpık kentleşme ile imar planları ve harita uygulamalarının zamanında yapılmamasından son 10 yılda yaklaşık 25 bin hektar tarım alanının heba edildiğini bil

Adana'da 10 yılda 25 bin hektar tarım arazisi yapılaştı!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Ulaş Çetinkaya, Adana il sınırları içerisinde çarpık kentleşme ile imar planları ve harita uygulamalarının zamanında yapılmamasından son 10 yılda 25 bin hektar tarım alanının heba edildiğini bildirdi.

İşte Türkiye’nin AVM haritası!

Milyonlarca veriyi, tamamıyla kendi geliştirmiş olduğu harita yazılımı içinde hızlı bir şekilde görselleştirip analiz edebilen bilişim ve danışmanlık şirketi Maptriks’in verilerine göre, son beş yılda en fazla AVM artışı sırasıyla İstanbul, Ankara ve Muğl

TOKİ 2. paket imar uygulamaları hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ muhtelif alanlarda yapılacak 2. paket imar uygulamaları ile tescil harici alanların tescili, plankote ve hali hazır harita işlerinin yapılması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 2. paket imar uygulamaları hizmet alım işi ihalesi 26 Mart'ta!

TOKİ muhtelif alanlarda yapılacak 2. paket imar uygulamaları ile tescil harici alanların tescili, plankote ve hali hazır harita işlerinin yapılması hizmet alım işi ihalesi 26 Mart'ta yapılacak.

TOKİ imar uygulamaları hizmet alım işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı imar uygulamaları ile tescil harici alanların tescili, plankote ve hali hazır harita işlerinin yapılması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleşecek.

TOKİ imar uygulamaları hizmet alım işi ihalesi 3 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı imar uygulamaları ile tescil harici alanların tescili, plankote ve hali hazır harita işlerinin yapılması hizmet alım işi ihalesi 3 Mart'ta gerçekleşecek.

Metro Properties AVM'ler için tek kaynak çözüm oluyor!

Metro Group'un gayrimenkul kuruluşu olan METRO PROPERTIES, perakende sektöründe sahip olduğu kapsamlı deneyimini, gayrimenkul alanındaki geniş tecrübesi ve istikrarlı uygulamalarıyla birleştiriyor. AVM'ler için tek kaynaktan çözümler sunuyor.

Online alışveriş AVM'leri tehdit ediyor!

Tüketici için ek avantajlar sunan e-ticaret uygulamaları, lojistik sektöründen de kuvvet alarak AVM'leri ve perakende sektörünü dönüştürerek yüz yüze alışverişin yerini aldı.Online alışveriş AVM'leri tehdit etmeye başladı.

AVM harita uygulamaları Haberi

AVM harita uygulamaları

Akkök Holding'in gayrimenkul sektöründeki ilk yatırımı Akmerkez ve Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı ve Akasya Venuex ile işbirliği gerçekleştirdi. Artık 3 avmde harita uygulamaları kullanılabilecek. 

Mağaza çeşitliliğini artırmak için çalışmalar yürüten firmalar, Venuex ile gerçekleştirilen işbirliğiyle misafirlein alışveriş merkezlerinde aradıklarını kolayca bulabilmesini amaçladı. 

Harita uygulamaları, alışveriş merkezi içinde hatasız bir şekilde çalışabilme imkanına sahip olacak. Bu entegrasyon sayesinde alışveriş merkezi ziyaretçileri harita uygulamalarını kullanarak bina içerisinde bulundukları yeri görebilecek, aradıkları noktaya yol tarifi alarak istedikleri mağaza veya servise sorunsuz bir şekilde...