01 / 08 / 2024

AVM'lerde harita uygulamaları kullanılacak!

AVM'lerde harita uygulamaları kullanılacak!

Akkök Holding'in gayrimenkul sektöründeki ilk yatırımı Akmerkez ve Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı ve Akasya’da mağaza çeşitliliğini artırmak için çalışmalar yürütülüyor. Venuex ile gerçekleştirilen işbirliğiyle misafirler, alışveriş merkezlerinde aradıklarını kolayca bulabilecek.



Akkök Holding'in gayrimenkul sektöründeki ilk yatırımı Akmerkez ve Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı ve Akasya Venuex ile işbirliği gerçekleştirdi. Artık 3 avmde harita uygulamaları kullanılabilecek. 

Mağaza çeşitliliğini artırmak için çalışmalar yürüten firmalar, Venuex ile gerçekleştirilen işbirliğiyle misafirlein alışveriş merkezlerinde aradıklarını kolayca bulabilmesini amaçladı. 

Harita uygulamaları, alışveriş merkezi içinde hatasız bir şekilde çalışabilme imkanına sahip olacak. Bu entegrasyon sayesinde alışveriş merkezi ziyaretçileri harita uygulamalarını kullanarak bina içerisinde bulundukları yeri görebilecek, aradıkları noktaya yol tarifi alarak istedikleri mağaza veya servise sorunsuz bir şekilde ulaşabilecek.


Geri Dön