24 / 07 / 2024

AVM işletmecileri 5. MAPIC 2015

AVM işletmecileri 5. MAPIC 2015

Gayrimenkul Türkiye'nin uluslararası markası Networking Turkey tarafından 5.'si hazırlanan MAPIC Guide, bu yıl yepyeni bir konseptle okuyucularının karşısında olacak.

Dev AVM satıldı! İşte yeni sahibi!

Gayrimenkul yatırımlarını sürdüren Katılımevim, Bursa Nilüfer'deki CarrefourSA AVM'nin yüzde 70'ini 78.5 milyon USD bedelle satın aldı. 0 bin 325 metrekare kiralanabilir alana sahip olan AVM içerisinde 131 normal mağaza, 13 büyük ölçekli mağaza, 1 büyük market ve 1 sinema bulunuyor. 

İBB, Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metrosu'nun yapımı için 5. kez Cumhurbaşkanlığı'na başvurdu!

İBB, Cumhurbaşkanlığı Kamu Yatırım Programı’na alınmayarak 4 kez reddedilen Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projesi için 5. defa İBB tarafından başvuru yapıldı. İşte ayrıntılar...

Evde Tek Başına filminin çekildiği ev 5.25 milyon dolara satılırken, Çengelköy'deki 4+1 ev 11 milyon dolara satılıyor!

Sosyal Medya Fenomeni Serkan Tanyıldızı X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Evde Tek Başına filminin çekildiği evin 5.25 milyon dolara satılırken, Çengelköy'deki 4+1 ev 11 milyon dolara satıldığını açıkladı.

1957'de kira artışlarını önlemek için 5 maddelik öneri!

1957 yılında kira bedellerindeki fazla artış gündemde yer almış. Dar gelirli ailelerin kiraları ödeyememesi üzerine kiralardaki bu artışların önüne geçilebilmesi için 5 maddelik öneri sunulmuş. İşte o 5 madde...

9 AVM için konkordato talebi verilmişti! AYD Başkanı açıkladı! AVM’leri bu noktaya getiren ne oldu? 

İçine düştükleri finansal krizi aşamayan 9 AVM için konkordato ilan edilmişti. Peki AVM’leri bu noktaya getiren ne oldu? 

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

Dar gelirliler için 5.500 adet konut yapılıyor! Teslimler Mart 2024'te!

Manisa'nın Yunusemre ilçesi, belediye başkanı Mehmet Çerçi dar gelirliler için 5.500 adet konut üretildiğini söyledi.

Bizim Toptan’da Domestos 29,95 TL’ye ayçiçeği yağı 5 litre 172,90 TL’ye, siyah zeytin 65,90 TL’ye düştü!

Bizim Toptan’da 22 Kasım’da kadar dev indirimler alıcılarını bekleyecek. Bu doğrultuda, Domestos 29,95 liraya ayçiçeği yağı 5 litre 172,90 liraya, siyah zeytin 65,90 liraya düştü. İşte 14 Kasım 2023 fiyat listesi...

Boğazlarda tarihi adım: Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, gemilerin Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri ile ilgili tarihi adımı açıkladı. Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

İş GYO, Artaş ile masaya oturdu! Profilo AVM için imzalar atıldı!

İş GYO, Profilo AVM'nin satın alınmasına ilişkin tapu işlemlerinin tamamlandığını dün duyurmuştu. Bugün de Profilo AVM için imzaların atıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bu kadarı da pes dedirtti! İstanbul’da tek bir oda için 5 bin lira kira isteniyor!

Mega kent İstanbul'da kira fiyatlarının fahiş fiyatlarla artmasıyla beraber konut sahipleri ‘fırsat bu fırsat’ diyerek odaları kiraya vermeye başladı. Şişli’de penceresi olmayan kiralık odalara dahi 5 bin lira fiyat istenmesi artık bu kadarı da ‘pes’ dedirtti.

TMO yeni indirimleri açıkladı! Ayçiçek yağında görülmemiş fiyat! İşte 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

TMO yeni indirimli ürünler listesini yayımladı. TMO’dan açıklanan yeni indirimli ürünler arasında fiyatı ile en çok dikkat çeken ise ayçiçek yağı oldu. Peki, TMO ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? İşte TMO 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

Suzuki Vitara’nın ekim ayı fiyatları açıklandı! İşte 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

Suzuki’nin 1988 yılından bu yana ürettiği SUV modeli Vitara’nın ekim ayı fiyat listesi yayımlandı. İşte, Suzuki Vitara'nın 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

AVM işletmecileri 5. MAPIC 2015 Haberi

AVM işletmecileri 5. MAPIC 2015

Gayrimenkul Türkiye'nin uluslararası markası Networking Turkey tarafından 5.'si hazırlanan MAPIC Guide, bu yıl yepyeni bir konseptle okuyucularının karşısında olacak. 

Turkey Shopping Center Leaders başlığıyla çıkacak olan rehber MAPIC'te Türkiye'ye ilgi duyan sektör profesyonellerine AVM'lerin gerçekleşmesi ve yaşaması adına önemli katkılarda bulunmuş sektör önderlerini tanıtacak. 

AVM geliştiricileri başta olmak üzere AVM işletmecileri, AVM uzmanlığı olan danışmanlık firmaları, mimarlık ve proje yönetimi firmalarında yöneticilik yapan kişiler ilk defa bir yayında bir araya gelecek. 

Yıllardır hazırlanmakta olan MAPIC Guide'ın klasik bölümleri olan Who's Who ve Turkey SC Index'i de bu yılki rehberde de okuyucularıyla buluşacak. 

Bu yıl da AYD'nin (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) desteğiyle yayımlanacak olan rehber, MAPIC 2015'te hem uluslararası yayınların bulunduğu alanda, hem de uluslararası yatırımcılara yönelik olarak AYD tarafından düzenlenen akşam yemeğinde dağıtılacak....