07 / 05 / 2024

avm kapanış saati

avm kapanış saati

Perakende sektörünün Ramazan ve Kurban Bayramı dışındaki en bereketli aylarından biri olan aralıkta, bu yıl geçen yıla göre daha yüksek ciro yapılıyor. Bazı alışveriş merkezleri alışma saatini gece 12'ye kadar uzatıyor...

AVM'ler bugün kaça kadar açık? AVM'ler bugün açık mı? İşte 12 Mart-13 Mart AVM çalışma saati!

AVM'ler bugün kaça kadar açık ve AVM'ler bugün açık mı sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gidecekler tarafından merak ediliyor ve aratılıyor. Peki AVM'ler bugün kaça kadar açık? AVM'ler bugün açık mı? İşte 12 Mart-13 Mart AVM çalışma saati...

AVM'ler kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor?

Kademeli normalleşme ile birlikte AVM'lerin çalışma saatleri vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. Bugün itibariyle alışveriş merkezleri hizmet vermeye kaldığı yerden devam edecek.

İstanbul'daki AVM ve dükkanların kapanma saati değişti!

İstanbul'da AVM, cadde mağazaları ve semt dükkanlarının çalışma saatleri koronavirüs nedeniyle yeniden düzenlendi.

AVM'ler yılbaşında açık mı 2021?

AVM'ler yılbaşında açık mı 2021 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2021? Alışveriş Merkezleri yılbaşında kaçta açılıyor 2021? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor 2021?

Park Adana AVM kapanıyor!

Adana'da 3 sene önce büyük umutlarla açılan Park Adana AVM 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle faaliyetlerine son verme kararı aldı.

İstanbul'da AVM'ler kapanıyor!

Koronavirüsün Türkiye'de görülmesi üzerine gündeme gelen AVM'lerin kapatılması konusu hakkında bir çalışma yapılmamıştı. Bugün itibariyle İstanbul'da 3 AVM'nin önlem amacıyla kapatıldığı açıklandı...

AVM'lerde açılış-kapanış saatleri değişti!

AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM’lerde saat 12.00 - 20.00 saatleri arasında geçerli olacak şekilde esnek çalışma saati uygulanması için aldıkları tavsiye kararını açıkladı.

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor kaçta kapanıyor 2020?

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2020? Alışveriş Merkezleri yılbaşında kaçta açılıyor? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor?

AVM'ler bayramda kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor 2019?

Vatandaşların bayram dönemlerinde en çok merak ettiği konulardan biri de AVM'ler bayramda kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor 2019 sorusu. Peki AVM'ler bayramda açık mı 2019, AVM'ler bayramda açık mı kapalı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

AVM'ler ramazanda kapanış saatlerini uzattı!

Türkiye genelinde bazı AVM'ler şimdiden, bazıları ise Ramazan Bayramı'na yakın günlerde kapanış saatlerini uzatma kararı aldı. Ramazan ayına özel çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği AVM'ler kaça kadar açık? 

AVM'ler için saat ayarı talebi: Esnafın iş yaptığı saatlerde kapalı olmalı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, AVM'lerin açılış kapanış saatlerinin daraltılarak tekrar düzenlenmesi gerektiğini söyledi. Palandöken, "Esnafın en çok iş yaptığı saatlerde AVM'ler kapalı olmalı" diye konuştu.

Ankara'daki AVM'ler bir bir kapanıyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, şu ana kadar sadece Ankara’da 8 AVM’nin kapandığını açıkladı.

Expo Turkey by Qatar'da son gün bereketi!

Katar’ın başkenti Doha’da 19-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenen EXPO TURKEY by QATAR’da, son gün bereketi yaşandı. Katar’da resmi tatil olan Cuma akşamı gelen yoğun ziyaretçi ve talep üzerine fuarın kapanış saati 22.00’ye kadar uzatıldı.

avm kapanış saati Haberi

avm kapanış saati

Perakende sektörünün Ramazan ve Kurban Bayramı dışındaki en bereketli aylarından biri olan aralıkta, bu yıl geçen yıla göre daha yüksek ciro yapılıyor. Bazı alışveriş merkezleri yoğun müşteri ziyaretini kabul edebilmek için, çalışma saatini gece 12'ye kadar uzatırken, birçok cadde mağazası da aynı uygulamayı devreye aldı. 


HAFTA SONLARI DOLUYOR 

İstanbul'un en kalabalık AVM'lerinden biri olan İstinye Park'ın Genel Müdürü Tolga Engin, "Son iki haftadır cuma ve cumartesi günleri gece 12'ye kadar açığız. AVM'miz özellikle hafta sonları tamamen doluyor. Satışlarda da geçen yılın üzerindeyiz" dedi. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü de, bu yıl geçen yıla göre satışların daha yüksek olduğunu kaydetti. Belgü, "Birçok AVM yılbaşı yoğunluğu yaşıyor. Bizim için en önemli ay aralıktır" diye konuştu. 


İNDİRİM DE ETKİLİ OLDU 

Alışverişi tetikleyen...