30 / 04 / 2024

avm yönetimi

avm yönetimi

Türkiye'de mülk yönetimi, stratejik danışmanlık, araştırma, perakende hizmetleri ve proje yönetimi alanlarında hizmet vermeye başlayan JLL, yolunu 9.5 yıldır alışveriş merkezi yönetimi ve kiralama alanında faaliyet gösteren AVM Partners ile birleştirmişti

Markalardan AVM yönetimine indirim çağrısı!

Özellikle yılın son ayında yaşanan ‘Rüşvet ve Yolsuzluk’ operasyonları, piyasalarda fırtınaya neden oldu. Dolar ve Euro’daki yükseliş pek çok sektörü olumsuz etkilerken, ihracatçılar bile böylesi bir artıştan memnun olmadıklarını açıkladı...

Mallpoınt Avm Yönetimi Kiralama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mallpoınt Avm Yönetimi Kiralama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Onur Serkan Sapmaz tarafından kuruldu.

Tesis yönetimi sektörü 2021'e umutlu başladı!

Tesis yönetimi sektörü hastanelerden AVM'lere, fabrikalardan okullara, bakım onarımdan güvenliğe, peyzajdan teknik servise kadar birçok alanda hizmet sunuyor. TRFMA Yönetim Kurulu Başkanı Gökçenur Çelebioğlu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi ile Hilton Worldwide Management anlaştı!

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında  franchise sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında kefalet ödenip ödenmeyeceği değerlendirilecek.

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesi 2 milyon TL'ye çıktı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklığı Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş.'nin sermayesinin 50 bin  TL'den 2 milyon TL'ye artırım işlemleri bugün tescil edilmek suretiyle tamamlandı...

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesi 2 milyon TL'ye çıkıyor!

Yeni Gimat GYO'nun bağlı ortaklığı Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesinin 50 bin TL'den 2 milyon TL'ye artırımına iştirak edilmesine karar verildi...

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

365 AVM'yi Tepe Emlak Yatırım yönetecek!

Tepe Emlak Yatırım 2018 yılında da AVM yönetimi ve kiralaması konusunda yeni projeleri bünyesine dahil edecek.

MASKO yönetimi 15 yıldır atıl duran binayı aksesuar AVM'si yaptı!

MOBİLYA kenti MASKO’nun yönetimi, 15 yıldır atıl duran 27 bin metrekarelik binayı aksesuar AVM’si yaparak hizmete açtı. 32 dükkânın faaliyete başladığı bu binadan yıllık gelirin 3 milyon lira olacağı belirtildi.

Türkiye'deki Forum AVM'ler çevre yönetimi sertifikası alacak!

1 yıllık çalışma ile Türkiye'deki AVM'ler arasında Çevre Yönetimi Sistemi Sertifikası alan tek AVM olan Forum İstanbul AVM, son bir yılda yüzde 8.5 enerji tasarrufu sağladı.

Ataköy Towers'ın Kiralama ve Yönetimi FU AVM'den!

FU AVM KİRALAMA VE YÖNETİM A.Ş. olarak, Türkiye’ nin birçok bölgesinde hayata geçirmiş olduğumuz AVM Planlama, AVM Geliştirme, AVM Kiralama ve AVM Yönetimi olarak birçok başarılı sonuç aldık ve de birçok başarılı projeye imza attık.

Ankamall AVM için Anadolu Gayrimenkul Yönetimi ile anlaşıldı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ankara'daki Ankamall AVM için Anadolu Gayrimenkul Yönetimi ile anlaşıldı.

Zorlu AVM'den kiracılarına yüzde 30 yaz indirimi!

Türkiye’nin en değerli arazisine kurulan Zorlu Alışveriş Merkezi, bir yılını doldurmadan kira indirimi yaptı. AVM yönetimi haziran, temmuz, ağustos ve eylül aylarında kiraları yüzde 30 indirdi.

Çevre Bakanlığı gürültü yönetimi üzerine üst düzey çalıştay gerçekleştirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı “Çevresel Gürültü Direktifinin Uygulama Kapasitesi için Teknik Yardım Projesi’ni” 2013 yılında başlattı.30 Ay sürecek olan proje kapsamında Ankara’da Gürültü Yönetimi Üzerine üst düzey bir çalıştay gerçekleştirildi.

avm yönetimi Haberi

avm yönetimi

Alkaş Danışmanlığı 2008'de satın alarak Türkiye'de mülk yönetimi, stratejik danışmanlık, araştırma, perakende hizmetleri ve proje yönetimi alanlarında hizmet vermeye başlayan JLL, yolunu 9.5 yıldır alışveriş merkezi yönetimi ve kiralama alanında faaliyet gösteren AVM Partners ile birleştirmişti. 


AVM Partners faaliyetlerine JLL çatısı altında devam ediyor. Böylece sektörün iki duayen ismi, AVM, kiralama, danışmanlık denilince hemen akla gelen iki ismi; Avi Alkaş ve Aydın Yurdum JLL'de güçlerini birleştirmiş oldu. Biz de bu 2 isme, AVM yatırımlarını ve gidilecek yolu sorduk. JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş AVM'lerin gelişimini anlattı:


Önce kapalı kutu gibiydi

"AVM'ler günlük yaşantımızın önemli bir parçasını oluşturuyor. Günlük yaşantının zaman içinde değişmesi gibi, bu merkezler de değişiyor ve dönüşüyor. Bu değişim ve dönüşümün odağında ise elbette tüketiciler ve onların zamanla değişen...